Vraag & Antwoord

Anders (internet)

vraagje over incredimail

Anoniem
pepim
8 antwoorden
 • Ik heb een vraagje over incredimail.
  Ik heb zelf het email programma niet en ik wil het ook niet hebben, maar als je dat gebruikt kun je dan alleen nog mails met smiley's en gekleurd papier versturen of kun je ook kiezen voor een "schone" e-mail?
  Ik vraag dit, omdat ik emails verstuurd met incredimail ontvang en van compuserve (daar mail ik mee) een waarschuwing krijg of ik de mail wil openen, daar de mail smiley's of bijlagen bevat.
  Nu spreekt het wel voor zich, dat ik van onbekenden geen bijlages wil ontvangen, maar de mails moet ik wel hebben dus vandaar de vraag… of is het veilig…?
 • Is gewoon een beveiligingsoptie in Windows dat hij die melding geeft. Het kan geen kwaad.
 • Bedankt voor je reactie, maar ik krijg de waarschuwing van mijn emailprog (compuserv), ik gebruik de Windows firewall niet.

  Jammer, dat niemand lijkt te weten of je met incredimail ook mails kunt versturen zonder smileys of achtergrond of mss alleen met achtergrondkleur?
  Ik kan me nl. niet voorstellen, dat je op die manier een e-mail naar een bedrijf stuurt of whatever… :roll:
 • Je kunt met Incredimail OOK kiezen voor een witte achtergrond, dus zoals in een standaard E-mailprogramma. Tevens kun je ervoor kiezen geen enkele opsmuk mee te sturen, dus geen smileys, geen animaties, geen geluiden etc.

  Kortom: ook met Incredimail kun je een nette, kale mail sturen.
 • [quote:cb678e9324="KeesA"]Je kunt met Incredimail OOK kiezen voor een witte achtergrond, dus zoals in een standaard E-mailprogramma. Tevens kun je ervoor kiezen geen enkele opsmuk mee te sturen, dus geen smileys, geen animaties, geen geluiden etc.

  Kortom: ook met Incredimail kun je een nette, kale mail sturen.[/quote:cb678e9324]

  O daar ben ik heel erg blij mee! :D Maar is het dan heel moeilijk om dat in te stellen? Of is het iets heel simpels? Heeft iemand daar nog wat informatie over?
  En bedankt voor je reactie!
 • Ik begrijp de achtergrond van je vraag onvoldoende, maar dat is ook onbelangrijk.

  Bij het opstellen van een mail kies je een achtergrond. Als je daar voor 'no background' kiest krijg je een nette witte achtergrond. Dus geen plaatjes, fotos etc.

  Als je dan NIET zelf smileys, animaties toevoegt worden ze ook niet meegezonden. Dus dan verzend je een E-mail zoals in de standaard Outlook Express of een dergelijk programma.
 • [quote:e16166bcfe="pepim"]

  O daar ben ik heel erg blij mee! :D Maar is het dan heel moeilijk om dat in te stellen? Of is het iets heel simpels? Heeft iemand daar nog wat informatie over?
  En bedankt voor je reactie![/quote:e16166bcfe]
  Kom, je zou ook even zelf kunnen zoeken op http://www.incredimail.com.
  Maar ik heb goede zin dus: KLIK! ;)

  Maar ik zie dat KeesA me voor was :o. Dan maar voor je eventuele volgende vragen: Incredimail Help Center
 • [quote:3bf105c197="KeesA"]Ik begrijp de achtergrond van je vraag onvoldoende, maar dat is ook onbelangrijk.

  Bij het opstellen van een mail kies je een achtergrond. Als je daar voor 'no background' kiest krijg je een nette witte achtergrond. Dus geen plaatjes, fotos etc.

  Als je dan NIET zelf smileys, animaties toevoegt worden ze ook niet meegezonden. Dus dan verzend je een E-mail zoals in de standaard Outlook Express of een dergelijk programma.[/quote:3bf105c197]

  Ik ben echt heel erg blij met deze info, bedankt :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.