Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Word document online zetten

Anoniem
Gouranga
9 antwoorden
 • Ik heb een word document dat ik online wil gaan zetten. Ik heb wel een online foto album, maar hier kan ik geen word tekst online zetten. Wie kan me een dergelijk programma geven, waar dit wel mee kan?

  Alvast bedankt
 • Je kunt in word documenten exporteren naar html. Je zou eens kunnen kijken hoe dat eruit ziet.
 • [quote:7306044cef="gerben"]Je kunt in word documenten exporteren naar html. Je zou eens kunnen kijken hoe dat eruit ziet.[/quote:7306044cef]


  Ik zal straks eens kijken of en waar ik het kan vinden. Ik moet de tekst trouwens nog typen. Maar dat houdt neem ik aan niet in dat je een www. adres krijgt? En dat moet je toch hebben wil je iets online kunnen zetten?

  Ik kan ook eens kijken hoe je documenten bij @home online kan zetten. Als het goed is moet dat ook gaan
 • Je hebt bij @home gewoon een stuk webruimte, 25 of 50 MB of zo. Je kunt die benaderen met http://members.home.nl/jouwgebruikersnaam
 • [quote:a976e5327c="gerben"]Je hebt bij @home gewoon een stuk webruimte, 25 of 50 MB of zo. Je kunt die benaderen met http://members.home.nl/jouwgebruikersnaam[/quote:a976e5327c]


  Eens doorlezen. Dan lijkt me dat daar ook het word document geplaatst kan worden :lol:
  Desnoods maak ik het in frontpage
 • Je kunt het originele worddocument (.doc) gewoon op je @home webspace zetten, of uiteraard als html document (exporteren als html of via frontpage).
  Moet het bestand goed afdrukbaar zijn en eventueel bewerkbaar, dan zou ik de voorkeur geven aan het originele word bestand. Gaat het puur om het laten lezen van de tekst dan zou ik er een html betand van maken.

  Verdere info over @home webspace (uiteraard) via: http://www.home.nl/abonnee/internet/webspace
 • [quote:8c6e30a5fd="redmar"]Je kunt het originele worddocument (.doc) gewoon op je @home webspace zetten, of uiteraard als html document (exporteren als html of via frontpage).
  Moet het bestand goed afdrukbaar zijn en eventueel bewerkbaar, dan zou ik de voorkeur geven aan het originele word bestand. Gaat het puur om het laten lezen van de tekst dan zou ik er een html betand van maken.

  Verdere info over @home webspace (uiteraard) via: http://www.home.nl/abonnee/internet/webspace[/quote:8c6e30a5fd]


  Dan moet ik het in word maken. Maar als ik het dan kopier van "mijn documenten" naar "webspace prive map" krijgt hij neem ik aan dus ook een link? En die link kan ik dan gebruiken om door te geven?
 • ja.
  dat klopt zorg wel dat als je hem wijzigt op je pc dat je hem ook weer upload naar je webspace. zodat die altijd up to date blijft.
 • [quote:6163b9d5cb]Maar als ik het dan kopier van "mijn documenten" naar "webspace prive map" krijgt hij neem ik aan dus ook een link? En die link kan ik dan gebruiken om door te geven?[/quote:6163b9d5cb]
  Nee, dat klopt niet. Om bestanden uit de privé map op te kunnen vragen dien je in te loggen met je @home gebruikersnaam + wachtwoord. Wil je dat anderen het bestand ook kunnen zien dan moet je dit bestand uploaden naar de publieke (website) map [b:6163b9d5cb]https://homedrive.home.nl/jouwgebruikersnaam/publiek[/b:6163b9d5cb]. Als je naar [b:6163b9d5cb]https://homedrive.home.nl/jouwgebruikersnaam[/b:6163b9d5cb] gaat zie je de keuze tussen prive en publiek.
  Denk er wel aan je webspace te activeren als je dit nog niet eerder gedaan hebt: https://webspace.home.nl/memberservices/webspace/login/login.jsp

  Al deze onderdelen zijn ook te bereiken via de algemene pagina die ik al eerder noemde:
  [b:6163b9d5cb]http://www.home.nl/abonnee/internet/webspace[/b:6163b9d5cb]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.