Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Hoe snel je eigen site in zoekresultaten Google te vinden

Anoniem
redmar
9 antwoorden
 • Als je een eigen site hebt wil je natuurlijk graag weten hoe deze in de zoekresultaten van Google scoort bij een bepaald keyword. Is er een snelle manier om te achterhalen of en waar jou site dan staat?

  Dus in plaats van handmatig alle pagina's langs te lopen.
 • ???UUUUhhhhh???? gewoon het zoekwoord in google in vullen? Als je pagina niet bij de eerste 3 pagina's zit, kan je het resultaat verwaarlozen
 • Heb je je site al wel aangemeld bij google via deze sub-site van google:
  http://www.google.nl/addurl/?hl=nl&continue=/addurl

  Zo niet dan zul je hem niet snel vinden. Vedere informatie is te vinden als je op de link klikt
 • [quote:28e1b784da="beursstarter"]Als je een eigen site hebt wil je natuurlijk graag weten hoe deze in de zoekresultaten van Google scoort bij een bepaald keyword. Is er een snelle manier om te achterhalen of en waar jou site dan staat?

  Dus in plaats van handmatig alle pagina's langs te lopen.[/quote:28e1b784da]hangt nogal van de keywords af die je in google invoert… google geeft results met de meeste overeenkomsten en links naar die website. Bij specifieke dingen zoals "Meneer Blablabla computers" zul je dus wel redelijk snel bovenaan staan. Als je zoekt op "computer koop geheugen" niet…
 • Het gaat mij er niet om om bovenaan te komen maar om als ik nu Google open snel te achterhalen op welke pagina mijn link staat.

  Het kost nogal wat tijd om te achterhalen dat je op pagina 13 staat. Ik vraag me af of daar een trucje voor is.
 • [quote:999e94722d="beursstarter"]Het gaat mij er niet om om bovenaan te komen maar om als ik nu Google open snel te achterhalen op welke pagina mijn link staat.

  Het kost nogal wat tijd om te achterhalen dat je op pagina 13 staat. Ik vraag me af of daar een trucje voor is.[/quote:999e94722d]geen idee maar denk niet dat er veel mensen zijn die verder kijken dan pagina 3, beetje zoeker past gewoon zijn zoekterm aan…
 • [quote:6d645df8d0="sdk"][quote:6d645df8d0="beursstarter"]Het gaat mij er niet om om bovenaan te komen maar om als ik nu Google open snel te achterhalen op welke pagina mijn link staat.

  Het kost nogal wat tijd om te achterhalen dat je op pagina 13 staat. Ik vraag me af of daar een trucje voor is.[/quote:6d645df8d0]geen idee maar denk niet dat er veel mensen zijn die verder kijken dan pagina 3, beetje zoeker past gewoon zijn zoekterm aan…[/quote:6d645df8d0]

  Snap ik, maar zo kan ik monitoren of ik stijg van 20 naar 13 of zak van 7 naar 15 ;)
 • 1 -Ik zet het aantal resultaten op 100 ipv de standaard 10, dat maakt het al veel makkelijker om wat te vinden.
  2 - vroeger was er googlemon.exe daar kun je een aantal keywords ingeven en dan komt er een lijst om te zien op welke plaats je staat.

  Nog een link

  wimb
 • [quote:edb434023f="WimB"]1 -Ik zet het aantal resultaten op 100 ipv de standaard 10, dat maakt het al veel makkelijker om wat te vinden.
  2 - vroeger was er googlemon.exe daar kun je een aantal keywords ingeven en dan komt er een lijst om te zien op welke plaats je staat.

  Nog een link

  wimb[/quote:edb434023f]

  Bedankt, dat bedoelde ik!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.