Vraag & Antwoord

Anders (internet)

IE explorer gekilled en kan niet meer installeren :-(

Anoniem
tjaumin
6 antwoorden
 • enige tijd geleden is per ongeluk (don't ask me how:-)) IE 6.x gedelete op mijn pc (xp home edition).
  gebruik nu sinds lange tijd netscape en firefox, maar zo nu en dan moet ik gebruik maken van IE en ben door het deleten toegewezen op msn explorer.

  heb al geprobeerd om IE opnieuw te installeren vanaf de microsoft site, echter krijg continue ene melding dat IE al geinstalleerd is.

  heb al begrepen dat ik mijn tijdsklok terug kan zetten, echter het deleten van IE is al lang geleden gebeurd en ben tevens 'bang' dat ik 'onmisbare' programmas etc. ga killen door de tijd terug te draaien van mijn pc.

  wie o wie kan mij verder helpen om dereguliere IE weer aan de praat te krijgen?

  greetz

  tjaumin
 • Probeer het eens met start, configuratiescherm, software en dan de keuze maken om windows onderdelen toe te voegen resp. te verwijderen.
  Indien IE niet toegevoegd kan worden dan eerst verwijderen, herstarten en opnieuw toevoegen. hou wel je XP schijf onder handbereik.
 • helaas, geprobeerd werkt echter niet. indien ik IE 6.0 setup download en wil uitpakken dan geeft pc aan dat er al een nieuwere versie opstaat en installatie wordt gecanceld.
 • Klik op deze link en volg de aanwijzingen die er staan.

  http://support.microsoft.com/kb/318378/

  Laat nog even weten of het gelukt is of niet.

  Succes
 • tanx voor de link op de microsoft site, moet zo wel lukken alleen…(stomme vraag wellicht), maar hoe log ik in als administrator (betreft prive pc zonder wachtwoordbeveiling etc.)
 • start>afmelden
  als je dan dat mooie blauwe scherm heb met dat icoontje van je gebruikersnaam moet je CTRL-ALT-DEL drukken. Dan Administrator intypen en een wachtwoord als je er een hebt.

  Als ik jou was zou ik trouwens Opera proberen: www.opera.com

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.