Vraag & Antwoord

Anders (internet)

opzeggen internet abbonement

6 antwoorden
  • ik heb nu een internet abbonement van tiscali van 14 maanden oud maar nu heb ik het opgezecht en nu zeggen ze dat het pas over 10 maanden echt stopt is dit altijd zo kan een abbonnement niet na 1,5 jaar worden afgebroken?
  • Normaal gesproken zit je aan zo'n abonnement 1 en geen 2 jaar vast, maar sla daar even de algemene voorwaarden van Tiscali op na.
  • klopt is een 1 jarig abbonement maar hun hebben het zomaar verlengt met een jaar terwijl ik het net opgezegt heb na 11 maanden abbonements duur was ik mischien te laat :oops:
  • Als het automatisch verlengd is, heb je 't niet op tijd opgezegd. Kijk even de algemene voorwaarden na.
  • het was een abbo van 12 maanden en heb na 11 maanden opgezecht kreeg een brief van tiscali dat het opgezecht wordt maar de rekeningen bleven komen denk dat ik persee na 10 maanden al had moeten schrijven mischien ik ga ze wel even bellen maar na 12 maanden kan je toch iedere maand opzeggen mischien volgens de wet of is dat niet zo ik ga die gasten wel even bellen ik ben namelijk verhuist naar mn ouders die al internet hebben dus mn vorige huis heeft nu internet zonder dat ik het gebruik ik wil jullie wel bedanken mensen ik ga het even uitzoeken met tiscali :D
  • [quote:8883358434="pimp my pc"]het was een abbo van 12 maanden en heb na 11 maanden opgezecht kreeg een brief van tiscali dat het opgezecht wordt maar de rekeningen bleven komen denk dat ik persee na 10 maanden al had moeten schrijven mischien ik ga ze wel even bellen maar na 12 maanden kan je toch iedere maand opzeggen mischien volgens de wet of is dat niet zo ik ga die gasten wel even bellen ik ben namelijk verhuist naar mn ouders die al internet hebben dus mn vorige huis heeft nu internet zonder dat ik het gebruik ik wil jullie wel bedanken mensen ik ga het even uitzoeken met tiscali :D[/quote:8883358434] Dat ligt ook weer aan je contract... sommige providers zeggen dus dat het na het jaar contract iedere maand opgezegd kan worden.... Andere verlengen het automatisch met een nieuw jaar... maar dat staat in de (algemene) voorwaarden... Waarschijnlijk gaat een keer de wet veranderd worden... maar dat is voor jou nu te laat...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.