Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Er verschijnt geen menu

Anoniem
smeenk
6 antwoorden
 • Hallo mensen,

  sinds kort loop ik er tegenaan op i-net, dat als ik op een site kom waar normaal een javascriptmenu'tje naar boven, er niks gebeurt. Onder in mn explorer venster staat dan wel: javascript:; maar ik kan er verder niets mee.

  Ook als ik op een foto klik, of een andere link waar normaal een venster met tekst of foto omhoog komt, gebeurt er niks (zowel op internet als in windows)

  Hopelijk stel ik deze vraag in het goede subforum en weet iemand hier raad mee!

  gr John
 • Heb je de laatste tijd nog andere software geinstalleerd? Bijvoorbeeld een virusscanner en/of internet beveiligingssuite?
  Deze zouden namelijk wat té 'fanatiek' kunnen zijn ingesteld.
 • bedankt voor je snelle en ja dat klopt, ik heb al geprobeerd ze uit te zetten, maar dan kan ik nog steeds niet in deze venstertjes/menu's.
 • als ik op Help en Ondersteuning klik in mn startmenu, dan komt er heel snel een zandlopertje, maar verder gebeurt er niks, het schermpje komt niet omhoog :(
 • move to anders internet.

  Je zou ook kunnen denken aan de beveiligingsinstellingen van IE zelf.

  t.
 • daar had ik idd al aan gedacht, alleen heb ik hier niks in veranderd. in windows heb ik het zelfde: als ik wil zoeken bijvoorbeeld, krijg ik een leeg scherm met alleen het poppetje(zoek-assistent). De tekst komt niet tevoorschijn…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.