Vraag & Antwoord

Anders (internet)

website Plato

Anoniem
Rijshoorn
11 antwoorden
 • Hallo,
  Normalerwijze kan ik iedere internet-site benaderen, behalve die van Plato (www.plato.nl). Ik heb geen idee hoe dat mogelijk is. Wie kan mij helpen? Ik werk met WinXP Pro SP2 en de laatste versie van de Internet Explorer.

  Voor de volledigheid: de laptop is spyware en virus vrij.

  Sjouke
 • heb een vergelijkbaar probleem gehad met de music club site van tiscali. Werd bij mij veroorzaakt door norton internet security.
  Als je ook norton hebt open het programma, dubbelkik (open) het onderdeel privacy.
  Kies vervolgens voor geavanceerd. Nu kun je de site van plato toevoegen via "site toevoegen"
  Als je dat gedaan hebt klik je op de site die je zojuist hebt toegevoegd. Aan de rechterkant van het scherm kun je nu onder het tabblad algemeen alles op toestaan zetten.
 • Mocht 't bovenstaande niets uithalen,
  dan zou je eens kunnen proberen om de website onder "vertrouwde websites" te zetten.
  (Extra->Internetopties->Beveiliging->Vertrouwde websites)
 • Bedankt voor de tips. Ik zal het vanavond thuis eens proberen.

  Sjouke
 • Helaas heeft geen van deze tips geholpen. Heel vreemd, alle sites kan ik benaderen, behalve deze. Op mijn werk (andere PC) kom ik er wel op.

  sjouke
 • Sjouke

  kijk ook eens in het hosts bestand. ook in dit bestand kunnen blokkeringen voorkomen.

  127.0.0.1 www.plato.nl
  deze regel staat niet toe dat je de site kunt benaderen, eventueel weghalen.

  open het in kladblok/notepad en geef het bestand geen extensie, afsluiten via opslaan of afsluiten.

  je kunt ook nog in het register zoeken naar plato.nl dus zonder www.
  staat het daar in; HKEY_Classes_Root\Software\Windows\CurrentVersion\Internet\Settings\ZoneMap\Domains\…..
  haal dan de sleutel weg, ook hier worden sites geblokkeerd. doorzoek eventueel het register nog verder op een verwijzing naar plato.nl als het er is, staat het nog op meerdere plaatsen in het register.
 • Zowel in hosts als in het register zijn geen aanwijzingen te vinden. ping www.plato.nl geeft ook geen antwoord. Ik weet het ook niet meer. Alle andere sites die ik interessant vind, doen het normaal behalve deze. Op mijn werk kan ik het wel bereiken…

  sjouke
 • [quote:5bf442903c="sjoho"]Zowel in hosts als in het register zijn geen aanwijzingen te vinden. ping www.plato.nl geeft ook geen antwoord. Ik weet het ook niet meer. Alle andere sites die ik interessant vind, doen het normaal behalve deze. Op mijn werk kan ik het wel bereiken…

  sjouke[/quote:5bf442903c]

  Sjouke, van mijn PC kan ik wel pingen naar plato. (194.183.111.26) zoek ook eens op dit nummer in je register of hosts files.
  gebruik je misschien een router/moden, in dat geval zou het kunnen dat pingen staat ingesteld als "ping niet toestaan" ook spybot programma's gebruiken veelal hosts bestanden, bijv. spybot&destroy gebruikt "hosts.sbs" ook kan het "immuniseer" systeem van verschillende programma's roet in het eten gooien.
  succes
 • Ik heb geprobeerd te pingen naar die IP, en daar kreeg ik dit antwoord. Verder is er in het register en SpyBot niets te vinden… ik heb werkelijk geen idee waardoor dit nu komt.


  [img:d800066c99]http://i15.photobucket.com/albums/a389/hovinsj1/screenshot.jpg[/img:d800066c99]

  Sjouke
 • [quote:228b308b49="sjoho"]Ik heb geprobeerd te pingen naar die IP, en daar kreeg ik dit antwoord. Verder is er in het register en SpyBot niets te vinden… ik heb werkelijk geen idee waardoor dit nu komt.[/quote:228b308b49]

  Sjouke,
  het pingen gaat nu zie ik. als je het zelfde nummer nu in het adresveld zet, kom je dan wel op de site terecht? bij ja dit nummer gebruiken bij nee, ja dan ben ik ook even uitgepraat.
 • Wanneer ik het IP adres intyp, kan ik de site eindelijk benaderen… :D
  Toch vreemd dat het met de www.plato.nl niet gaat. Maar goed, ik kan er nu dus toch opkomen. Hartelijk dank voor het meedenken en de moeite.

  sjouke

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.