Vraag & Antwoord

Anders (internet)

websites blokkeren

Anoniem
gijskerstens
6 antwoorden
 • Wie kan mij vertellen hoe ik met firefox een website kan blokkeren?
 • Hoe en wat blokkeren? Als je een bepaalde website helemaal niet meer wilt kunnen gebruiken, kun je je hosts bestand aanpassen. Met daarin dan de domeinnaam laten verwijzen naar bijvoorbeeld 127.0.0.1.
 • Ja, mijn "vervelende" zusje installeert steeds msn messenger op de soort openbare computer bij ons thuis. Hiervoor heeft ze een eigen pc die blijkbaar niet werkt, maar ze krijgt wel steeds bestanden van de een en de ander die ik soms niet vertrouw.
  Ik wil dus de site blokkeren waarop je msn-messenger kunt downloaden.
  Of kan ik misschien iets instellen waardoor msn gewoon niet meer geïnstalleerd kan worden? Ik weet niet wat makkelijker is?..

  Groeten!
 • Misschien is het makkelijker om een wachtwoord op je computer te zetten :)

  Als dit geen optie is, is het wel mogelijk om de website van MSN te blokkeren. Maar er zijn veel meer website's die het programma aanbieden. Dus ik denk dat het veel werk is om álle site's te gaan blokkeren.
 • je kan mischien beter m.b.v. een goede firewall simpelweg MSN uitsluiten van het internet - ze kan installeren wat ze wil, maar ze zal nooit online kunnen
 • Heb ooit eens gehoord dat als MSN geen verbinding kan krijgen via een standaard poort, dattie dan een hele tris aan alternatieve poorten gaat proberen. (waaronder poort 80….)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.