Vraag & Antwoord

Anders (internet)

ADSL + Telefonie

Anoniem
SAPPhIRE
8 antwoorden
 • Het is zover. Binnen een maand moeten we overstappen naar een ander provider. Mijn vader wil per sé goedkoper uitzijn dan nu (totaal 60 euro per maand voor telefoonlijn kpn, adsl, en gesprekskosten). De ADSL lijn die ik nu heb is 512/256 kbit, het zou mooi zijn als hier wat bovenop kon.

  Wie weet een goede keuze voor mij (helaas is wanadoo 20 mb niet beschikbaar en versatel 20mb ook niet). Kabel is niet mogelijk omdat er geen tv kabel naar ons huis loopt (we kijken tv met een schotel op het dak). Ik wordt niet wijs uit de wirwar aan mogelijkheden op internetten.nl.

  Eisen (van mijn pa): ADSL + telefonie in een pakket en het mag minder dan 60 euro per maand kosten… Sja iets met een dubbeltje en een eerste rang in mijn ogen maargoed ik beheer het zootje helaas niet. Er moet gebeld kunnen worden naar alle normale nummers, dus Xs4all is geen mogelijkheid, want die hebben dat momenteel nog niet. Verder is dat een van de duurdere. Wie heeft de gouden tip voor mij

  Alvast erg bedankt!
 • Je zegt dat Versatle 20mB niet kan (het voetbalkanaal). Maar kan Versatel compleet family eventueel wel?

  Heb je voor € 40,- 4mB internet + gratis bellen in weekend en 's avonds.
  Voor € 45,- zelfs 24 uur/dag gratis bellen.
 • Waarom neem je geen Wanadoo Family + Telefonie ??

  Kost je:

  KPN Bel Budget 9,76
  Wanadoo 20mbit ADSL + telefonie: 29,95 +
  ————————

  € 39.71 .. zeg maar, 40€

  Hebben wij net ook aangevraagd.

  MvG
 • [quote:da20bde0bc="SAPPhIRE"]dus Xs4all is geen mogelijkheid, want die hebben dat momenteel nog niet. Verder is dat een van de duurdere.[/quote:da20bde0bc]Maar wel een hele goede provider. Ik wil zelf ook overstappen qua telefonie, ik heb van de afdeling Sales van XS4ALL begrepen dat ze over anderhalve maand ook telefonie aan gaan bieden waarmee je ook voordelig naar vaste nummers e.d. kunt gaan bellen. Het enige wat je dan bij KPN nog moet houden is een BelBudget abonnement (maar dat heb je sowieso met ADSL).
 • [quote:737abff622="Obi-wan-kenobi"][quote:737abff622="SAPPhIRE"]dus Xs4all is geen mogelijkheid, want die hebben dat momenteel nog niet. Verder is dat een van de duurdere.[/quote:737abff622]Maar wel een hele goede provider. Ik wil zelf ook overstappen qua telefonie, ik heb van de afdeling Sales van XS4ALL begrepen dat ze over anderhalve maand ook telefonie aan gaan bieden waarmee je ook voordelig naar vaste nummers e.d. kunt gaan bellen. Het enige wat je dan bij KPN nog moet houden is een BelBudget abonnement [b:737abff622](maar dat heb je sowieso met ADSL)[/b:737abff622].[/quote:737abff622]

  Dat is niet waar kijk maar bij InternetPlusBellen van KPN.. daar heb je geen belbudget bij nodig..

  Ik zou ook InternetPlusBellen van KPN aanraden, is goed, niet heel duur en KPN is altijd wel goed geweest..

  Ik ben bang dat bij jullie ook Wanadoo Family niet beschikbaar is.. denk ik..
 • [quote:87d16f13db="MReLecTro"]
  KPN Bel Budget 9,76
  Wanadoo 20mbit ADSL + telefonie: 29,95 +
  ————————

  € 39.71 .. zeg maar, 40€[/quote:87d16f13db]Dat is dan wel excl. het starttarief per gesprek à 4 eurocent…

  Internetten+bellen van KPN is zonder startkosten per gesprek, tenminste als je het juiste aanvullende pakket erbij neemt.
 • Versatel en Wanadoo zijn helaas beiden volledig onbeschikbaar. Wel heb ik een interessante aanbieding op internet gezien:

  http://www.internet-land.nl/adsldetails.asp?idpkt=12

  Wellicht dat jullie even je vakkundig licht hierover kunnen laten schijnen. Ik kan niets verdachts ontdekken maar het lijkt wel erg mooi voor 34 euro / mnd (29 is excl btw). Is WEL beschikbaar op mijn adres, en omdat het ook BBNED is (wat ik nu heb) is waarschijnlijk een naadloze overstap mogelijk (dat is me nogal wat waard).

  Waar ik wel benieuwd naar ben (het doet me op het eerste gezicht aan computerland denken) is waar ze gevestigd zijn. Ik kan namelijk nergens iets over adres e.d. vinden..

  Laat maar weten! :D
 • [quote:70d5153f60="SAPPhIRE"]
  Waar ik wel benieuwd naar ben (het doet me op het eerste gezicht aan computerland denken) is waar ze gevestigd zijn. Ik kan namelijk nergens iets over adres e.d. vinden..

  Laat maar weten! :D[/quote:70d5153f60]
  Resultaat voor internet-land.nl

  Domeinnaam internet-land.nl (eerste domein)
  Status actief

  Registrant Computerland B.V.
  Weerenweg 12 A
  1161 AH ZWANENBURG
  Netherlands
  Domicilie N/A
  Gebonden aan ADR ja
  Administratief contact M. Kooiman
  +31 (0)255540333
  postmaster@internet-land.nl

  Registrar GrafiX Internet B.V. /p
  Stationsplein 20
  2907 MJ CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Netherlands

  Technisch contact GrafiX Domeinbeheer
  +31 (0)180450170
  domains@grafix.nl

  de KvK kan je waarschijnlijk verder helpen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.