Vraag & Antwoord

Anders (internet)

KPN adsl + Bellen

Anoniem
andre@home
3 antwoorden
 • Ben overgestapt op KPN + bellen, maar kom nog al dikwijls het scherm met site niet gevonden tegen.
  De kwaliteit van de verbinding is laag/matig en de snelheid is 66% / 100%
  Met alleen ADSL (zelfde up/down) was dat een zeldzaamheid, is daar nog wat aan te doen zonder met de Experia box te gaan slepen?
 • [quote:a291079a14="Alipapa"]Ben overgestapt op KPN + bellen, maar kom nog al dikwijls het scherm met site niet gevonden tegen.
  De kwaliteit van de verbinding is laag/matig en de snelheid is 66% / 100%
  Met alleen ADSL (zelfde up/down) was dat een zeldzaamheid, is daar nog wat aan te doen zonder met de Experia box te gaan slepen?[/quote:a291079a14]

  Graag wat meer info: Draadloos of niet, alleen met windows, 1 pc of meerdere pc's… nieuwste firmware voor de box? enz… andere dingen veranderd aan de PC dan de overstap…
 • Hoi,

  Win XP Pro SP2,in pricipe draadloos, echter het blijft een ramp om draadloos te werken, als de PC opstart is het veelal weer mis, geen verbinding, en werkt het wel dan is surfen alsof je een inbelmodem hebt ,een minuut voor een pagina is snel.
  Gedraad werkt het wel goed maar dat is nu juist niet de bedoeling.
  Heb het idee dat het signaal te zwak is van de experia box, zelfs met een andere PC naast de ex box lukt net niet of moeilijk , het signaal blijft als het al werkt laag of matig.
  Heb met verschillende PC`s getest, maar het is allemaal hetzelfde resultaat en telefonische hulp vind ook geen oplossing en nokken af als het systeem toevallig wel een beetje werkt.
  Nieuwe software ,ik mag toch aannemen dat dat meegeleverd werd, trouwens de ex box wordt online bijgehouden als ik het goed begrepen heb?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.