Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Afbeeldingen niet te zien op deze pc

Anoniem
solid-5
2 antwoorden
 • Hoi, ik heb me hier aangemeld omdat ik een probleem heb en jullie de eerste site zijn waar er iets over te vinden was :wink:

  Heb dus al de zoekfunctie gebruikt, vond daar iemand met tzelfde probleem, maar was een topic van 2004 en daar had niemand t antwoord en misschien nu wel?

  Laatst had ik op mn site dat ik bepaalde afbeeldingen ineens niet meer kon zien, in dreamweaver was alles ok, kijk op internet, zijn de afbeeldingen gewoon niet terug te vinden in de bron. Ik zie dus ook geen kruisje of niks, terwijl anderen het wel gewoon allemaal zien.
  Naam wijzigen hielp niks, uiteindelijk heb ik de betreffende afbeeldingen veranderd en toen was t opgelost. Dacht ik.

  Kijk gister op een forum waar ik vaak kom, zie ik ook daar ineens afbeeldingen niet meer, wederom geen kruisje of niks. Ook in de bron zie ik ze dus niet staan terwijl anderen ze wel zien.

  Heb al vanalles gescand, wordt niks gevonden. Ik surf met firefox, maar ook IE en netscape laten die afbeeldingen niet zien. Norton compleet uitschakelen heeft geen nut, alle cookies, temp files etc. zijn weg.

  Ik heb deze vraag ook al ergens anders gesteld, maar niemand weet t en hoop dat iemand hier nog suggesties heeft, in ieder geval bij voorbaat dank :)
 • Ik heb ook zo'n dergelijk probleem gehad met het plaatsen van foto's op prikborden bij MSN-groepen. Ik kan op mijn eigen computer de geplaatste foto's niet zien, zag ook geen kruisje. Op andere computers waren de foto's wel te zien.

  Ik gebruikte toen Norton Internet Security en ben er toen achter gekomen als je de reclame-onderdrukking uitschakelt in Norton de foto's op je eigen PC wel te zien zijn.

  Nu gebruik ik McAfee Internet Security Suite 2006 en hier moet ik ook de reclame-onderdrukking uit zetten om de plaatjes/foto's te zien.

  Ik hoop dat je hier wat aan heb!

  Groetjes

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.