Vraag & Antwoord

Anders (internet)

site zoeken op google

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Goedendag,
  Ik heb een website voor een verening en wij vinden het erg belangrijk, dat als jongeren op bepaalde zoektermen zoeken, ze bij onze website uit kunnen komen. Dit omdat het is voor homoseksuele jongeren en we op die manier dus mensen die er moeite mee hebben e.d. hulp kunnen bieden.
  Nu is mijn vraag hoe ik dat kan doen? Als ik op de naam van de verening zoek staan we gewoon bovenaan, maar hoe kan ik zorgen dat onze website bij google hoger komt te staan met de zoektermen die wij in gedachten hebben?
  Ik heb al gehoord dat je iets in de html-code kan zetten zodat hij wat hoger staat. Zijn daar nog andere manieren voor?
  Alvast hartelijk bedankt.
  Met vriendelijke groet
 • Op zich is het niet bekend waar Google precies naar kijkt, en waar hij dus zijn pageranking op basseert.
  Je kan i.i.g. proberen om het via meta-tags te doen (als je er niet mee uitkomt moet je het hier maar even vragen). Maar ik heb ook wel eens gehoord dat deze niet meer gebruikt worden door Google.
  Er zijn overigens ook gespecialiseerde bedrijven die je hiermee kunnen helpen.
 • Nou… naar aanleiding van jou vraag een kleine how to…

  Pagerank is een 'cijfer' tussen de 0 en 10 wat google aan een pagina geeft, dit heeft invloed op de rangschikking van de zoekresultaten, een website met een hoge pagerank zal hoger in de zoek resultaten staan dan een website met een lage pagerank,
  Pagerank is gebaseerd op de leeftijd van je website, de inhoud van je webpagina's, maar ook de leeftijd en pagerank van de links naar jou pagina's toe.

  Als je eenmaal hebt besloten op welke keywords je gevonden wilt worden, hier moet je goed onderzoek naar doen, en neem nou niet meteen de 'drukste' keywords, maar pak de gene waar er maximaal 1 tot 2 miljoen resultaten van zijn. Zo kan je al met een maand oude pagina nr #1 ranken in google met een pagerank van 0/10 op bepaalde keywords met 2 miljoen resultaten,

  Je moet inderdaad je keywords in je web code verwerken, voor een hoop zoekmachines
  werken de metatags nog steeds, google kijkt niet naar de meta tag voor keywords, toch laten staan of toevoegen voor bv yahoo, verwerk je belangrijke keywords goed in je tekst
  voeg comments toe, alt tags van images kunnen een beschrijving mee krijgen, zo zijn er vele mogelijkheden…. (even geen tijd om op in te gaan.)

  Een goed geschreven website zorgt ervoor dat google je goed indexeert je een goede pagerank krijgt en je gevonden wordt op de juiste keywords, google kan je ook 'direct' de resultaten laten zien en welke keywords deze geindexeerd heeft voor je pagina, hiervoor moet je een sitemap account aanmaken bij google.

  Het kan even duren voordat veranderingen in je pagina in de resultaten van google verschijnen….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.