Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Internet Explorer

9 antwoorden
  • :oops: Ik werk met Windows XP. Op een of andere manier kan ik in Internet Explorer geen startpagina invullen, daar deze iedere keer naar about:blank gaat. Controle met allerlei betaalde dan wel gratis anti spyware programma's heeft niet geholpen. Moet ik nu mijn harddisk gaan formatteren en Windows XP installeren of weet iemand een betere manier. Bijvoorbaat mijn dank.
  • Probeer Hitman Pro eens. www.hitmanpro.nl
  • hijackthis zou wellicht voldoende zijn. zie de sticky in beveiliging en privacy: http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=115358 voor instructies.
  • [quote:7f36a367fc="roy_startpag"]Probeer Hitman Pro eens. www.hitmanpro.nl[/quote:7f36a367fc] :oops: [color=darkblue:7f36a367fc]HitJackthis en Hitman Pro heb ik reeds geprobeerd maar heeft niets geholpen[/color:7f36a367fc].
  • ik wil niet vervelend zijn, en voorts met alle respect, maar of hijackthis helpt is enkel en alleen afhankelijk van de bekwaamheid van de persoon die de scan kan interpreteren.......
  • [quote:9fce2d02ea="derkdejong"]ik wil niet vervelend zijn, en voorts met alle respect, maar of hijackthis helpt is enkel en alleen afhankelijk van de bekwaamheid van de persoon die de scan kan interpreteren.......[/quote:9fce2d02ea]idd. hijackthis zelf voert geen actie uit; laat alleen zien wat er op je systeem voor eventuele rotzooi zit.
  • [quote:b950230533="derkdejong"]ik wil niet vervelend zijn, en voorts met alle respect, maar of hijackthis helpt is enkel en alleen afhankelijk van de bekwaamheid van de persoon die de scan kan interpreteren.......[/quote:b950230533] :oops: [color=darkblue:b950230533]Dat je een ouwe rot moet zijn om de scans van hijackthis te interpretern geloof ik meteen. Maar gezien het feit dat ik niet zo'n ouwe rot ben in deze materie kan ik de scans ook niet zo goed interpretern zoals jij. Ik hoop niet dat ik je beledig met mijn domheid. Volgens mij ben je een computerdeskundige van het eerste uur.[/color:b950230533]
  • ach, het gaat er niet om wie wat beter zou kunnen, het gaat erom dat vragenstellers effectief worden geholpen. en wie kijkt naar jouw probleem ontkomt niet aan de gedachte dat hijackthis hier een oplossing kan brengen. dus: volg mijn suggestie en laat de echte kenners in het subforum beveiliging en privacy je verder helpen.
  • :) ik wil weleens kijken :lol:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.