Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Moviepass verwijderen

Anoniem
jacie
2 antwoorden
 • Hallo,
  mijn neefje heeft Moviepass op een of andere manier geinstalleerd/gedownload. Ik weet niet precies wat hij heeft gedaan maar het staat op mijn computer. Ik krijg iedere keer om de paar minuten een soort hinderlijke popup van Moviepass en virusaanvallen. Ik heb gelukkig norton antivirus en firewall, dus de virusaanvallen zijn geblokkeerd. Maar ik krijg ook opeens "247 cams" map met items op mijn computer. Uninstall via Mijn Computer gaat niet want dan wordt ik doorverwezen naar hun site.
  Ik heb al op de site van Moviepass zelf gekeken hoe ik het kan verwijderen maar hun faq is zo belachelijk; alle vragen worden beantwoord met dat je het abbonement moet kopen. Ik heb bij de Contact gedeelte van de site anderhalf week zelf ook gemaild maar geen antwoord gekregen.
  Het enige wat mogelijk was op hun site is het aanmelden laten beeindigen. Dat heb ik gedaan. En toen alles weggehaald (met delete) van mijn computer. Sindsdien kreeg ik javascript errors om de paar minuten in de plaats van het popup!
  En nu na vakantie doe ik mijn computer aan en het staat er gewoon weer op plus alle virusdingen komen weer even langs!
  Ik vind dit vreselijk dat het op mijn computer staat en ik wil het helemaal vanaf de wortel uit mijn computer hebben. Mijn broer heeft al gekeken in de reg-key map. Ik heb zelf Ad aware en Reg Surpreme door de computer laten lopen maar ze laten dit staan. Help me!!!!
  :x
  Groetjes.
 • heb je het al geprobeerd in veilige modus?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.