Vraag & Antwoord

Anders (internet)

MSN Messenger problemen

Anoniem
Ger
5 antwoorden
 • Sinds een week of twee ongeveer heb ik op mijn desktop thuis een probleem met MSN messenger. Bij het aanmelden blijven veel tabs op het vraagteken staan (laden dus niet goed oid) en als ik op de link naar mijn postvak in van hotmail klik, gebeurt er enkele minuten niets, en verschijnt daarna de melding dat de service niet beschikbaar is. Vervolgens wordt ik afgemeld en probeert MSN weer opnieuw aan te melden (wel met succes). Ook merk ik dat als ik MSN heb draaien dat internet (gewoon opgestart via snelkoppeling IE) verbindingsproblemen geeft. Gebruik ik IE terwijl MSN niet actief is, is er geen centje pijn.

  Nu heb ik al geprobeert om MSN opnieuw te installeren, echter zonder succes. Ik neem aan dat de fout dan ergens anders zit, maar ik heb geen idee waar. McAfee zegt dat er geen virussen zijn, Hijack This geeft weinig bijzonders aan en Microsoft Antispyware geeft ook aan dat alles OK is.

  Heeft één van jullie misschien een idee waar het aan kan liggen?
 • welke versie van MSN messenger heb je?

  Als je Windows Live Messenger heb, dit is nog een béta, dat betekent dat er nog (veel) fouten in (kunnen) zitten. Probeer het dan eens met de nieuwste versie van MSN 7.5 hier te vinden

  ALs je al 7,5 gebruikt, zou ik het even niet weten
 • by the way MSN ligt er momenteel uit bij mij, service offline.
 • Ik heb de nieuwste versie vorige week gedownload van de site van MSN zelf. MSN Messenger versie 7.5 (built 7.5.0324). Geen Live Messenger iig.

  Ik merk trouwens dat als ik Windows Messenger gebruik, alles goed gaat. Al kan ik daarmee niet naar mijn postvak in (en is het erg primitief). Maar IE geeft iig geen problemen, dus dat scheelt.

  Dit is echter geen oplossing van het probleem, meer een tijdelijk lapmiddel. Heeft niemand een idee waar het in kan zitten?
 • Ik heb geen idee waarom, maar het lijkt weer te werken zoals het hoort. Het laden van de tabs duurt even, maar dan heb ik ook geen storingen meer.

  Weer een typisch Microsoft. Zomaar uit het niets ontstaat een probleem, dat ook weer zomaar in het niets oplost.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.