Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Inbelgegevens veranderen na installeren printer

Anoniem
None
2 antwoorden
 • Beste allemaal,

  Ik ga het internet op dmv van een inbelverbinding. Het inloggen ging altijd goed, tot ik onlangs een nieuwe printer heb gekocht (Canon pixma ip 2200). Printer geinstalleerd en werkt goed. Tot ik weer eens op internet wil gaan en zie dat mijn password is aangepast. Ik moet dus niet steeds dat onbekende password veranderen voordat ik verbinding met het internet kan maken. Het opnieuw instellen van password in interneteigenschappen werkt niet, steeds laat hij toch weer dat andere password zien. Ik gebruik windows xp prof. Kan iemand mij hiermee helpen?
 • Hoi Day,

  Ik denk niet dat dit te maken heeft met de installatie van je printer.

  Ik vermoed eerder dat je spyware/ virussen / mallware op je computer hebt zitten. En zo te horen aan je verhaal heb je een dialer op je pc staan !

  Mijn advies is, koppel je computer los neem die mee naar iemand die een vaste internet verbinding heeft.

  Voer daarna deze stappen uit !

  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=115358

  Ga NU niet op internet met deze pc als je gebruik maakt van je inbel verbinding. Als ik jou was zou ik ook eventjes contact opnemen met KPN zodat ze je telefoonrekening kunnen nakijken hoe hij er nu voor staat. Dan kan kpn het nummer van de dialer in ieder geval blokkeren op jouw lijn. Kans is aanwezig dat je hoge telefoon rekening krijgt. Hier is zeker haast bij geboden.

  In jouw printer zit geen fax ingebouwd, dus hier kan het totaal niet mee te maken hebben.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.