Vraag & Antwoord

Anders (internet)

HCCnet met KPN ASDSL naar XS4ALL

Anoniem
DoeHetZelf
6 antwoorden
 • Lid van HCC, daar HCCnet abonnement. Dit is overgezet naar XS4ALL. Alles werkt aan de buitenkant hetzelfde, met dat verschil dat nu de mogelijkheden van XS4ALL ook gebruikt kunnen worden, zo ook email, newsserver, voip enz. Dat werkt net zo goed als voorheen. Van de hele overgang niets gemerkt, alleen vanaf volgende maand een hogere nota voor dezelfde dienstverlening.

  Als ik HCC lidmaatschap opzeg, wat nu neerkomt op het opzeggen van mijn abonnement op Computer!Totaal, blijft XS4ALL dan mijn internet provider. Dus blijft KPN ADSL naar XS4ALL en ISP is XS4ALL. M.a.w. internet mogelijkheden via XS4ALL vervallen niet als HCCnet faciliteiten, zoals email adressen e.d. vervallen.

  Kortom als ik lidmaatschap of abonnement van Computer!Totaal opzeg, kan ik dan ongestoord met XS4ALL als provider blijven doorwerken, zonder onderbrekingen. Die zaken zijn nu toch onafhankelijk van elkaar ?
 • Geen idee, maar je kunt Computer!Totaal opzeggen (doe ik ook binnenkort, vind het niet meer de kwaliteit hebben van vroeger) maar voor een tientje per jaar kun je lid blijven van HCC met behoud van alle faciliteiten.
 • Ik zeg Computer!Totaal en mijn HCC lidmaatschap op. HCCnet is ondergebracht bij XS4ALL en HCCnet (in mijn situatie) erbij heeft geen nut.

  Als het opzeggen van Computer!Totaal en mijn HCC lidmaatschap tot gevolg heeft, dat het ISP HCCnet gedeelte wegvalt en dat het ISP XS4ALL deel en de KPN ADSL aansuiting ongestoord en zonder onderbreking blijft werken, dan ben ik tevreden. Dat verhaal is onduidelijk.

  Een vraag gericht aan HCCservice en XS4ALL levert geen enkele reactie op. In FAQ's of ergens anders heb ik niet gelezen, hoe dit in zijn werk gaat.

  Als er iemand is die meer weet, dan hoor ik het graag.
  Bedankt voor de reactie.
 • Het domein hccnet.nl wordt wel degelijk nog door hccnet beheerd en als ik het goed heb vervallen je mailadressen als je je hcc-abonnement opzegt.
 • HCCnet vervalt gewoon bij het opzeggen van HCC lidmaatschap, wat logisch is. Belangrijker de XS4ALL diensten worden niet onderbroken. Dit is - inmiddels - door xs4all bevestigd.
 • Ik baal ook ontzettend van het hele gebeuren. Ik had speciaal hcc adsl via BBnet omdat ik dan 1Mb up had. Bij xs4all krijg ik voor hetzelfde geld maar 512up. En ik upload juist veel. Ik heb dus ook opgezegt. :evil:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.