Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Amerikaanse pagina is hier niet te openen

5 antwoorden
  • Hallo forum, Ik luisterde veel naar een amerkaanse radiozender, Oldies 106.9 Zij hadden het probleem dat ze nogal populair waren hier in Europa en dat de datastroom nogal groot was. Dit radiostation was een substaion van WARX. Het internet adres was www.warx.com Als ik dat adres intik dan blijkt het wel te bestaan maar tijdelijk even niet. Ik vermoed dat ze een sper gemaakt hebben richting Europa. Mijn vraag; is dit te omzeilen? Kan iemand binnenkomen in www.warx.com? en dan naar Oldies 106.9 komen. De zender bestaat nog steeds en die wil ik graag beluisteren. Jack Marotick Het zal wel weer iets met rechten te maken hebben.
  • [quote:7618d045e0="marotick"]Kan iemand binnenkomen in www.warx.com? en dan naar Oldies 106.9 komen.[/quote:7618d045e0]Helaas: [i:7618d045e0]De wachttijd voor de verbinding is verstreken De server op www.warx.com doet er te lang over om te antwoorden.[/i:7618d045e0]
  • als ik google met de termen > Oldies 106.9 < krijg ik heel wat hits waar iets bij staat in de trant van listen/webradio enzo. ben er niet verder ingedoken, maar wellicht is dit een ingang om toch weer te kunnen luisteren.
  • Ik zag er wel een uitdaging in en heb het via google ook geprobeerd; maar een connectie zat er niet in helaas. :o
  • alhier doet de site ook niks Evert

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.