Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Internet van internetplusbellen (kpn) werkt niet gedraad

Anoniem
markbosch
1 antwoord
 • Beste Mensen,

  Ik krijg het niet voor elkaar om internet van internetplusbellen gedraad te installeren op onze pc's.
  De cd rom geeft telkens de melding dat de experiabox niet kan worden gedetecteerd en of het groene lampje wel brandt. (dat brandt gewoon).

  Op een laptop en op mijn pc wordt hij wel geïnstalleerd, op de laptop is hij dan alleen veel sneller dan op mijn pc, en ook de meting van speedtest.nl is zo gepiept.
  op mijn desktop met winxp pro is hij heel erg traag en ook de meting van speedtest duurt ongelooflijk lang.

  Maar als ik de draadloze usb adapter 108 van Siemens aansluit, wil de installatiecdrom via de optie "draadloos" de experiabox weer [i:ee70ee81d6]niet[/i:ee70ee81d6] detecteren, maar dan lukt het handmatig weer wel als je alle beschikbare draadloze netwerken via het windowspictogrammetje rechtsonderin op de taakbalk laat weergeven. Met de netwerksleutel is hij dan verbonden en is wel heel snel.

  wat zou dit kunnen zijn en waarom wil hij niet op een pc met windowsxp home en een pc met windows millennium edition geinstalleerd worden (de experiabox kan niet worden getetecteerd)?

  Ik heb overal nu netwerkkabel getrokken en de stekkers zitten goed gemonteerd, de laptop die kan op elke kabel snel het internet op zonder problemen alleen 1 desktop met win XP en 1 desktop met win ME niet (het installatieprogramma kan hem dan niet detecteren) en op 1 desktop met XP wel, maar dan weer heel erg langzaam (inbelverbinding zou dan nog sneller zijn)

  Hiervoor hadden we nog gewoon een losse telefoonlijn en adsl van xs4all en dat ging wel heel snel en kon overal zonder problemen worden geïnstalleerd.

  De pc met millenium edition is opnieuw vers geïnstalleerd, maar toch krijg ik het niet werkend, ook niet handmatig.

  Wie weet raad of heeft hetzelfde meegemaakt?

  Met kpn kom ik er niet verder uit en die noemen dingen op die ik al lang geprobeerd heb.

  Help?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.