Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Online spreadsheets maken en onderhouden

Anoniem
andre@home
5 antwoorden
 • Uit het laboratorium van Google is weer een nieuwigheidje ontsproten, online spreadsheets. Indien je beschikt over een google-account(Gmail) kan je spreadsheets maken, uploaden/downloaden(ook .xls) publiseren, delen etc etc Je gemaakte spreadsheets kun je online bewaren en op die manier is het overal toegankelijk en kan je eenvoudig spreadsheets delen….ik vind het een gave optie, voor degene die eens willen snuffelen eraan, kijk op http://spreadsheets.google.com
  Indien je geen Gmail account hebt, maar er wel 1 zou willen, pb me even, dan stuur ik je een uitnodiging.
 • wat ik in een spreadsheet maak… gaat Google niets aan… Hoe zit het met de privacy tav dit soort services die aangeboden worden…..
 • [quote:4cf76db358="andre@home"]wat ik in een spreadsheet maak… gaat Google niets aan… Hoe zit het met de privacy tav dit soort services die aangeboden worden…..[/quote:4cf76db358]
  Dat soort geluiden zal je altijd bljven horen bij "online opslag" toch denk ik dat de voordelen zeer groot kunnen zijn indien je je gehele administratie en programmatuur (zoals nu spreadsheet, straks ook tekstdocumenten etc etc) online kan bewaren. nooit meer gedoe met backups, en altijd en overal toegang tot je zaken. Maar eerst zullen inderdaad eerst de doemdenkers gerustgesteld moeten worden.
 • Ja, wel geinig, je kunt alleen geen grafiekjes maken (oa), dat vindt ik toch wel een belangrijke functie die ik veel nodig heb. Dus ik hou het nog maar ff bij excel.

  En btw, wat voor privacy gevoelige spul stop jij allemaal in je spread sheets?
 • [quote:fbc7a588d8="Drewster"]Ja, wel geinig, je kunt alleen geen grafiekjes maken (oa[/quote:fbc7a588d8]
  Nee, das waar, dat miste ik ook, maar wat niet is kan nog komen ;-)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.