Vraag & Antwoord

Anders (internet)

bepaalde websites onbereikbaar

Anoniem
gerardb
7 antwoorden
 • Ik heb een aantal software-programma's. De makers van deze software hebben uiteraard een eigen www. Het is erg vreemd. Als ik een website van de maker van het softwareprogramma wil bezoeken (updates, patches, etc) zijn deze sites (sinds kort) voor mij onbereikbaar. Debk aan www.ulead.com ; www.reallusion.com/ ; etc. Ik krijg dan de bekende mededeling: "pagina kan niet worden weergegeven". Het gaat hier dus uitsluitend om websites van de makers van bepaalde software-programma's die ik bezit. Andere sites, wat ik wil bekijken werkt zonder problemen.
  Misschien dat er iemand is die ooit hetzelfde heeft meegemaakt?
  Ik be benieuwd. Alvast bedankt voor de reactie('s)!
 • het zou natuurlijk kunnen dat de software niet legaal is en in verband daarmee deze sites zijn geblokkeerd….
  het zou natuurlijk ook kunnen dat je de pc nodig moet scannen op virale aandoeningen, malware, spyware etc. je meldt daar niets over.
 • Bij mij doen beide sites het gewoon. Echter niet via de link die jij geeft, in beide links zit namelijk een puntkomma die er niet thuishoort…….
 • dat was mij ook opgevallen, maar ik heb ze als rechtmatige leestekens gezien, en rekende erop dat de ts zulks ook wel weet…..
 • Spatie ertussen kan wonderen verrichten. ;)
 • Bij deze wil ik een ieder bedanken voor zijn reply.
  Waar het ook aan heeft gelegen, ik kan inmiddels elke site weer oproepen. Het blijft voor mij echt een vraagteken waarom ik juist van een legaal softwarepakket de site van de maker niet kon bereiken en andere sites gewoon wel. Scannen op virussen en spy/malware doe ik zeer regelmatig. Of er lag een kabeltje richting de USA los, of ????
  In ieder geval: nogmaals bedankt!
 • Ik heb ook een website waar ik sinds kort niet meer op kan komen. Het gaat
  om de website www.oppodigital.com . wat ik ook probeer :
  firefox (normaal mijn browser) internet explorer , virus scanner nod32 uit , firewall uit . ik kom er maar niet op ,iemand een tip ? , want ik kan niet updaten zo .

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.