Vraag & Antwoord

Anders (internet)

snelheid internet

Anoniem
None
3 antwoorden
  • Ik overweeg over te stappen naar internetplusbellen van KPN met een snelheid van 1,5Mb downloadsnelheid. Nu heb ik 3.0Mb (wanadoo). Mijn vraag is of ik met 1.5Mb voldoende snelheid heb om "normaal" te kunnen internetten(gewoon surfen,mail ophalen, af en toe een MP3-tje te downloaden), of zou het verschil zo merkbaar zijn dat je je er aan zou kunnen gaan ergeren???
  • Mijn Chello abonnement (kabel) is in de loop der tijd van 1 via 2 naar 3 Mb/sec gegaan. In de praktijk merk je deze snelheidsverschillen met het ophalen van "normale" webpagina's nauwelijks. Zo ook met het ophalen van mailtjes.
    En wat betreft 't downloaden van bestanden: als 't niet al te grote zijn, dan zal je er ook geen buikpijn van krijgen. Bovendien ben je v.w.b. een download ook nog eens afhankelijk van de kwaliteit, de drukte, e.d. van de server waar je 't spul ophaalt…….
  • Een kennis van mij heeft een 512 kbps aansluiting, en daarmee gaat gewoon internetten zonder problemen. Alleen als je gaat downloaden duurt dat gewoon lang.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.