Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Internet doet het niet?!

Anoniem
tijmsja
10 antwoorden
 • hallo,
  Ik heb hier een laptop staan. toen ik hem opstarten en even op internet wou kijken deed het internet het niet? ook bijv. bij Software updates zoals bij AVG kan die ook niet updaten omdat die zegt dat die geen internet verbindingen heeft. als ik naar de verbindingen instellingen ga staat die wel gewoon aan en dat die het doet alleen kan die geen pakketen ontvangen en verzenden. weet iemand wat het probleem is of herkent die het. ik heb veder niks bijzonders op de laptop gedaan.

  Mvg. Tijmen

  Ps. Dit bericht is met een andere computer verstuurd. ;)
 • Graag meer info. Heb je een router en een modem? Of alles-in-een apparaat? Krijgt je laptop een IP van je router of modem? Zonder firewall geprobeerd?
 • inderdaad…. 'hij doet het niet'. Top 10 dingen die je niet moet zeggen. Maargoed. Heb je Sitecom?
 • ik heb een modem. maar het rare is dat het internet het op mijn andere computer wel doet. het is alleen de laptop die het niet doet. en ik heb het al een keer zonder firewall geprobeert maar het deed het nog steeds niet. en nee ik heb geen sitecom.
  ik hoop dat jullie hier wat veder mee kunnen…
 • het lijkt erop dat het aan je computer ligt.. verkeerde instelling, kaart of virus. Maar ik zou het niet echt weten. Kan je niks op internet vinden?
 • [quote:862d48bb70="tijmsja"]ik heb een modem. maar het rare is dat het internet het op mijn andere computer wel doet. het is alleen de laptop die het niet doet. en ik heb het al een keer zonder firewall geprobeert maar het deed het nog steeds niet. en nee ik heb geen sitecom.
  ik hoop dat jullie hier wat veder mee kunnen…[/quote:862d48bb70]

  Je hebt dus een modem/router combi. Bedraad aangesloten? Wat ik zou doen is een reset van het modem/router. Helpt dat niet verwijder de firewall compleet van je PC. En probeer dan weer. Helpt dat ook niet, verwijder de NIC. En installeer die opnieuw.
 • ik ben er vamiddag achter gekomen dat het een virus is… er staat geen naam bij. dat is zo raar:S ik heb het gevonden met AVG. maar als ik het dan verwijder komt het gewoon weer terug.. terwijl ik het internet er niet op heb zitten. heeft iemand anders nog een betere GRATIS virus scan?
 • AVG is een erg goede gratis virus-scanner.
  Sommige virussen laten zich echter moeilijk verwijderen en hebben speciale fixes nodig om ze te verwijderen.

  Plaats een hijackthis log in het forum van beveiliging en privacy en laat een van de experts hier naar kijken.

  gr Okkelo
 • Als je de naam kent van het virus kun je vaak op internet een zgn removel tool downloaden. Speciaal voor dat virus. Mocht dat het probleem niet oplossen zou ik overnieuw beginnen. Format + nieuwe installatie dus. Dat virus kan Windows zo aangetast hebben dat als het virus onschadelijk is dat je nog steeds niet op internet kan.
 • zoals aangegeven: hij krijgt een naamloze melding…!
  alleen de suggestie van okkelo - hijackthis - is nu de eerste stap die werkelijk iets zou kunnen verhelderen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.