Vraag & Antwoord

Anders (internet)

404?

Anoniem
lion
4 antwoorden
 • Niet eerder meegemaakt:
  Ik kreeg vanavond bij het opvragen van enkele "normale" websites (HCC magazine b.v.) die ik vaker bezoek een pagina met een "404" melding. Access denied en dat soort onzin……..
  Na een modem /router reset weer normaal opvraagbaar. Waar kan hier de oorzaak liggen?
 • De foutmelding Error 404 of Not Found (niet gevonden) is een van de HTTP-statuscodes. Access denied heeft een ander foutnummer.

  404 wil zeggen: binnen de timeout is de gevraagde pagina niet gevonden. Dus in jouw geval een (tijdelijk) probleempje in het modem.
 • Mogelijk was mijn verhaal wat warrig, maar ik kreeg de meest vreemde pagina's, waaronder die "404". ik heb echter een pagina gezien met genoemd "Access" item en een hele merkwaardige pagina met tekstvakken om (UPC) gebruikersgegevens in te vullen……(!)
  Server probleempje bij de ISP, of toch even een hik in mijn datastroom? Ik meen me te herinneren dat er een standaard UPC pagina gegenereerd wordt indien de validatie o.i.d. mislukt. Dat was hier niet zo, want andere URL's waren wel opvraagbaar……
  Mijn enige verklaring voor die "gekkigheid" is 't feit dat ik, anders dan op mijn vorige PC, geen Chello software heb geïnstalleerd…..(??)
 • dat is een phising pagina
  nooit invullen

  je moet eens naar malwarew en andere gaan controleren

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.