Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Foto's en harde schijf

Anoniem
gerben
3 antwoorden
 • Hallo,

  ik heb volgend probleem:

  Mijn vriend en ik hebben heel wat foto's op onze laptop staan. De pc is echter tegen de grond gegaan en doet het absoluut niet meer. De harde schijf lijkt niet aan de praat te krijgen (binnenkort gaat hij nog eens in de handen van een "expert";).
  We willen echter toch graag onze foto's hebben, iemand een idee of dat mogelijk is? Ook als de harde schijf stuk is?

  Anderzijds, een aantal foto's staan in een profiel op een website. Deze foto's zijn echter beveiligd tegen "diefstal". We hebben reeds meerdere keren aan de administrators gevraagd om onze foto's terug door te mailen, aangezien ze bij hen op de server staan. Tot nu toe (al 2 maanden ondertussen) geen reactie… Bestaat er een manier om toch die foto's zelf eraf te halen?
 • Als de foto's zichtbaar zijn op het internet, kun je ze ALTIJD downloaden. Desnoods door ze uit je cache te vissen. Je kunt je harddisk eens in een andere pc hangen, en kijken of je met een recovery tool iets terug kunt halen. Werkt dat niet, dan kun je het door een gespecialiseerd bedrijf laten doen, maar dat is wel zeer kostbaar.
 • [quote:b7528ae7eb="gerben"]Als de foto's zichtbaar zijn op het internet, kun je ze ALTIJD downloaden. Desnoods door ze uit je cache te vissen.[/quote:b7528ae7eb]

  Euhm… en hoe doe je dat dan?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.