Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Foto's openen niet in IE;JS-Fotovenster voorbeeld Telegraaf

Anoniem
Con Dekker
5 antwoorden
 • Ik schaam me :oops: :oops: dat ik het hier neer moet zetten, maar kom er al weken niet uit; Fotovensters vanuit bijvoorbeeld telegraaf.nl openen niet. Zoek me de rambam in mijn explorer settings, heb Norton security ook al uit gezet, niets werkt.

  Oh ja, en bij notepad C:\WINdows\system32\drivers\etc\hosts geeft ie maar drie adressen die ik zelf heb toegewezen, dus daar heeft het volgens mij ook niet mee te maken…

  Anybody???
 • Controleer of Afbeeldingen weergeven niet is uitgeschakeld in Internet Explorer:
  a. Klik in het menu Extra op Internet-opties.
  b. Open het tabblad Geavanceerd en controleer of het selectievakje Afbeeldingen weergeven onder Multimedia is ingeschakeld.
  c. Klik op OK.


  Controleer of scripts, ActiveX-besturingselementen, cookies en Java-applets zijn ingeschakeld in Internet Explorer. Hiertoe ga je als volgt te werk:
  a. Open het menu Extra en klik op Internet-opties.
  b. Open het tabblad Beveiliging en klik op de knop Standaardniveau (als deze beschikbaar is) voor de zone die de webpagina bevat (bijvoorbeeld Het Internet).
  c. Als je werkt met Internet Explorer 6, open jehet tabblad Beveiliging en klik je op de knop Standaardniveau (als deze beschikbaar is).

  Laat iets weten of het helpt :)
 • Grappig, dat werkte niet.

  Wat ik nu heb gedaan en wat werkt: iets veranderen in de beveiligingsinstellingen en direct weer op standaard zetten; nu doet ie het weer, heel gek bugje maar we zijn er weer!

  Thanks!
 • ….
 • Ik heb hetzelfde probleem. Als ik op een foto klik op bijv. de Telegraaf, hoor ik wel een klik, maar er gebeurt niets. Ik heb net een nieuwe notebook gekocht van Sony.
  Ik heb de eerdere tips geprobeerd, maar helaas…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.