Vraag & Antwoord

Anders (internet)

google in internet explorer 7

7 antwoorden
  • nu heb ik internet explorer 7 [nederlands] en er zit standaard een zoekfunktie van google in[handig] want voorheen had ik de toolbar nu mijn vraag: met de toolbar kon je google zoekopties in een nieuw venster laten openen maar met internet explorer 7 kan ik nergens vinden hoe ik google in een nieuw venster kan laten openen ik vind dat nogal lastig weet iemand een oplossing hiervoor en kan ik als dat niet lukt de searchbar in explorer verwijderen of op disable zetten dan installeer ik weer de standaard searchbar van google.
  • IE 7 heeft geen standaart google erin zitten, bedoel je miss de live search? maargoed, als je iets intypt in de zoek functie en daarna alt+enter gebruikt opent hij het in een nieuwe tab.
  • Google zit er wel in, als je eerst een nieuwe tab opent en daarna gaat zoeken opent google de pagina in de nieuwe tab.
  • dan zal ik het wel niet goed zien Kerstsfeer maar dacht toch werkelijk dat ik recht bovenin google zie staan of ben ik echt toe aan een nieuwe bril stom dat ik daar niet op gekomen was ton52 maar als ik het goed begrijp kan ik dus google in ie niet aanpassen naar eigen opties
  • Hoi vedion Nee, tenminste ik heb het nog niet kunnen vinden. :( En voor kerstsfeer, als je op het kleine driehoekje klikt naast het zoek symbool, kun je kiezen voor ‘Live search’ of ‘Google’ als standaard zoekmachine. :)
  • Ondertussen al gevonden :lol: Ook hier werk alt+enter gewoon om hem in een nieuwe tab te laten openen
  • k ben geen reclame aan het maken maar met firefox is er geloof ik wel een google extensie die je helemaal naar believen kunt aanpassen. dus als je ook firefox hebt raad ik je aan daar even naar te zoeken. groeten jacy

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.