Vraag & Antwoord

Anders (internet)

pop-up?

Anoniem
gerben
10 antwoorden
 • Draai deze eens: http://safety.live.com/site/nl-NL/default.htm en deze: http://www.ewido.net/de/download/

  En dan zorgen voor een goede bescherming naast je inegbouwde pop up killer.
 • iedere keer als ik een internet pagina open dan komt er direct of enen later een reclameschermpje, Dat kan echt van alles zijn van webhosting tot een verzekering. Het is iedere keer maar een schermpje en als je klikt is het weg, maar open je een andere pagina dan krijg je er weer een. Maar nooit van dezelfde aanbieder.

  Bij computer totaal komt er ook een maar die word geblokkeerd door de pop-upkiller. Deze is van een verzekering Ik heb de pc al laten scannen op spyware en virussen, en alles is er af maar het probleem blijft. Wat kan het nog zijn? Nogmaals de pop-up killer in mijn explorer staat op normaal.
 • Ik scrok eerst want het was een duits pregraama. En wat duits is kan niet goed zijn. Oke omgezet naar Engels. Toen zag ik dat Ewides hetzelfde is als AVG antispyware en die gebruik ik regelmatig samen met spybot search en destroy zowat dagelijks. En daar ligt het probleem niet aan die halen het probleem niet weg. Het probleem blijft. De site die u gaf ik heb er wel op geklikt maar hij wilde niet downloaden, waarschijnlijk omdat ik die AVG al op de pc heb.
 • De eerste link is een zeer uitgebreide scan van Microsoft. En Ewido is niet hetzelfde als AVG.

  Beide pakken het systeem net iets anders aan dan de meestal geïnstalleerde beveiligingsprogrammas.

  Als iets niet wil installeren/downloaden is het vaak een oplossing het even met een andere browser te proberen.
 • Ewido is overgenomen door AVG, is nu dus inderdaad wel AVG antispyware. Is er ook in een freeware variant.
 • Weet ik dat voor de volgende keer ook weer……..
 • Het probleem is inmiddels opgelost via een andere forum site www.nucia.nl en een aantal hijackthis logs en het verwijderen van enkele regels Een moeilijke oplossing maar het werkte wel. Bedankt voor het meedenken en nog de beste wensen allemaal
 • hoe heb je het probleem opgelost dan? Ik heb namelijk hetzelfde. Ik heb de popup killer aanstaan bij mijn northen virusscanner ik heb adware en cccleaner gebruikt hiervoor maar niets helpt. Ik krijg constant van die irritante popups van lexadating, telfort, weet ik ut allemaal. Tis echt super irritant en het lijkt net alsof mijn pc ook trager wordt erdoor. Wat is de oplossing om deze stomme popups te verwijderen van mijn pc? help me!
 • Ja dat is voor mij te lastig om uit te leggen maar ze hebben mij geholpen bij www.nucia.nl Als je daar je vraag in het forum zet ben je er in een paar uur van af. Daar zitten de echte specialisten.
 • Grapjas, hier kan je ook gewoon hijackthis logjes plaatsen, en hier word je ook goed geholpen. Dat je niet in de juiste categorie daarvoor post (B&P) is jou probleem..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.