Vraag & Antwoord

Anders (internet)

wmv file onvindbaar op computer

Anoniem
kapitein-x
4 antwoorden
 • hallo,

  Ik heb van een internet site een grappig filmpje gedownload. Het is een wmv file.
  Nu wil ik dit filmpje via e-mail doorsturen naar iemand. Maar ik heb geen idee waar ik dit filmpje terug kan vinden op m'n computer- ook via de zoekfunctie van windows kan ik het niet vinden. Ik kan het dus alleen maar bekijken als ik windows media player gebruik.
  Ik weet zeker dat het wel op m'n computer staat, omdat ik hem in windows media player ook kan afspelen als er geen internet verbinding is.

  Dus mijn vraag is tweevoudig: Is het mogelijk om zo'n wmv filmpje toch ergens te localiseren op m'n computer,
  of als dit niet kan, kan ik dit wmv filmje dan mischien als nog versturen, maar dan bijvoorbeeld rechtstreeks vanuit windows media player?

  dus hoe verstuur ik dit filmpje via e-mail?

  bij voorbaat dank :D
 • Eigenschappen van het bestand al eens bekeken? Als je rechtsklikt op een bestand in de playlist, heb ik ook een optie "open file location" (MP 11). Verder kun je eens zoeken naar "*.wmv".
 • Bedankt voor je reactie…maar ik kan er niet zoveel mee.
  Ik heb nog wat op het net rondgekeken, en volgens mij heeft het toch iets met beveiliging te maken. Dus mss ben ik wel illegaal bezig…
 • Net wat Gerben zegt: zoeken naar *.wmv
  Maar niet vergeten ook even de [u:b82d5705a9]geavanceerde zoekopties[/u:b82d5705a9] "aan" te vinken:
  "Systeemmappen doorzoeken", "Verborgen mappen en bestanden doorzoeken" en niet te vergeten "Submappen doorzoeken".
  Als je 'm gedownload hebt, dan moet-ie ergens op 't systeem staan. Je zou ook nog eens een ander willekeurig bestand vanaf een weblocatie kunnen downloaden en dan goed te kijken wat de weergegeven locatie is. Vooropgesteld dat die inmiddels niet is gewijzigd.
  Als je het bestand heb [u:b82d5705a9]afgespeeld[/u:b82d5705a9] vanaf een webpagina, dan zou je ook nog eens kunnen snuffelen in je Internet cache en 'm van daaruit kopiëren……..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.