Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Internet explorer 7 in combinatie met musicmatch jukebox

Anoniem
Ton2
9 antwoorden
 • Sinds de installatie van IE7 werkt musicmatch jukebox niet meer. :( Op internet kwam ik er al snel achter dat dat bij iedereen zo is. Is microsoft nu werkelijk zo associaal dat ze andermans software gewoon uitschakelen met de installatie van hun eigen software? :x Is dat hun manier om ons te dwingen die shit windows mediaplayer te gebruiken? Alsof deze aan een programma als musicmatch kan tippen. Waar halen ze het lef vandaan!! Het irriteerd me echt mateloos dat ze zoiets met mijn computer kunnen doen.
  Het is toch mijn computer, dus moet ik toch vrij zijn om te installeren en gebruiken wat ik zelf wil. In plaats van zulke domme akties uit te halen zouden ze zich m.i. beter kunnen afvragen waarom er zo veel mensen zijn die musicmatch prefereren boven die windows mediaplayer van hun.
  Wat zal het volgende stukje zijn dat ze gaan uitschakelen, Nero? Firewalls? Anti spyware programma's (behalve defender)? Waar gaat dit eindigen?

  Maar, to the point: Is er iemand die er al een oplossing voor weet? Ik kan op internet geen oplossing vinden, alleen heeeeel veel teleurgestelde (ex)musicmatch gebruikers. Nog geen patch of zo?


  Mario
 • nieuwere versie van musicmatch downloaden: http://www.download.com/3000-2167-10020670.html
  Probleem: http://ph.answers.yahoo.com/question/index?qid=20070111124823AALbXjN

  Het is inderdaad uw computer en je bent vrij in het installeren van updates…het hoeft niet, ik bedoel waarom upgraden als het systeem gewoon goed functioneert? In uw geval heeft u ook IE7 geïnstalleerd en niet bij IE6 gebleven en dan kun je de verantwoording niet op Microsoft schuiven. (Upgraden is altijd een eigen verantwoording)

  suc6 :D
 • en horen we nog iets?

  Je gaat wel een ander probleem in een ander draadje voorleggen maar hier antwoorden ho maar. :roll:
 • rsweres,

  Allereerst, sorry dat ik niet eerder de tijd had om te reageren maar, er zijn ook mensen die werken. Bovendien vind ik niet dat ik U verantwoording schuldig ben over hoe snel ik hier moet reageren. Ik doe dat wanneer het mij uitkomt.
  Wel wil ik je bedanken voor je links en tips.

  Wat echter je stelling aangaat, ben ik het niet met je eens. Of mijn systeem goed functioneerd is m.i. niet aan U ter beoordeling maar aan mijzelf.
  Laten we zeggen dat ik zo mijn redenen heb waarom ik IE7 prefereer boven IE6.
  Toch vind ik dat Microsoft niet zomaar het recht heeft om mij min of meer te dwingen om een keuze te maken. Ik heb flink betaald voor een legale windows versie en dus heb ik recht op updates, m.i. zonder voorwaarden. Daar wil ik graag gebruik van maken, zeker als blijkt dat IE7 veiliger is dan IE6.
  Het moet niet zo zijn dat ze nu gaan zeggen je mag wel upgraden, maar dan zorgen wij wel dat op jouw computer dit en dat niet meer werkt. Dat vind ik niet juist.

  M.vr.gr.,

  Mario
 • Natuurlijk kan ik me daar mee vinden dat MS niet moet dwingen om zomaar software zogezegd 'verplicht' aan te bieden maar goed dat schijnt nu eenmaal hun monopoly te zijn en heb ik gezegd dat ik u moet dwingen dat te doen? Helemaal niet, nogmaals u bent geheel vrijblijvend in wat u op de pc doet, daar kan echter niemand tussenkomen. Ik pretendeer alleen de stelling in het algemeen dat [b:f848ca1eb9]waarom upgraden als het systeem goed functioneert?[/b:f848ca1eb9] In uw geval blijkt het dus niet goed te functioneren anders zou u zowiezo niet met dit probleem komen.
  Voor de rest kan ik niet beoordelen wat bij u inderdaad wel of niet werkt en ik verplicht niemand tot iets, en buiten dat kwam ik hier ook om voor u een oplossing te zoeken en die optie heb ik u geboden maar daar wordt niet meer naar verwezen?
  Kan ik hieruit concluderen dat uw probleemstelling is opgelost of bent u nog steeds druk doende want daar zijn wij allemaal benieuwd naar en bovendien leren we er allemaal van..

  Gegroet :D
 • Mijn probleem is niet opgelost.
  Ik moet òf een verouderde IE(6) gebruiken of ik moet een nieuwere musicmatch kopen terwijl ik bij deze juist tevreden was met deze oudere versie.

  Verder heb ik je volgens mij bedankt voor de links en tips die je gegeven hebt.

  Maar laat ik er verder over ophouden. Ik wil niet dat dit uitdraaid op een discussie die niets bijdraagt aan een oplossing.

  Bedankt voor je mening, tips, links en de tijd die je erin gestopt hebt.

  No hard feelings!!

  M.vr.gr.,

  Mario
 • Is goed kerel, het was alleen maar om je te helpen maar goed je topic starten met zoveel vragen roept inderdaad een discussie op en voor zoiets ben ik altijd geïnteresseerd en vooral ook in de mening van anderen..zo leer je ook mensen kennen. Ik hoop in ieder geval dat buiten dit je probleem opgelost wordt want dat is natuurlijk de hoofdzaak. Blijkbaar is nog niemand anders bereid om hier een concrete oplossing voor te geven.

  Gegroet.
 • Via Google kwam ik op het spoor van deze discussie. Ik heb MusicMatch Jukebox 7.5 en ik ben ook tot de ontdekking gekomen dat die niet werkt met IE7. Ik ben maar gewoon terug gegaan naar IE6. Kan iemand me vertellen of de nieuwste versie MMJB10 wel compatibel is met IE7? Ik heb op de site van MusicMatch gezocht maar ik kan daar geen eenduidige info vinden…
 • Yep, dat werkt. Ik heb nu mmjb 10 geinstalleerd. Geen problemen ism IE7.

  M.vr.gr.,

  Mario

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.