Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Eigen Foto hosting site opzetten

Anoniem
rolfb
3 antwoorden
 • Ik wilde weten als er informatie beschikbaar is hoe ik mijn eigen foto hosting site kan opzetten net zoals flickr.com, pbas.com, smugsmug.com.

  Alleen hoeft het niet zo geavanceerd.
  Meerdere gebruikers moeten de mogelijkheid hebben om hun eigen foto album samen te stellen. D.w.z. dat zij elk een eigen user account moeten hebben waarmee ze kunnen inloggen en hun foto's kunnen uploaden, etc.

  Het enig verschil is dat je je, in tegenstelling tot die public foto sharing sites, niet hoeft registreren. Ik wil deze site opzetten voor mijn familie en vrienden.; dus beperkt aantal personen.

  Wie kan mij helpen met wat info?? (instructies, hoe werkt het allemaal precies, wat allemaal nodig, URLs, ISP- en software aanbeveling, etc., etc.)


  Ik bedank jullie alvast voor je reacties,
 • Informeer eens op de website van je provider, daar heb je ook de mogelijkheid om een website te maken…de ruimte is vaak al voor je gereserveerd voor privé doeleinden en/of voor algemene publicatie. Zij zullen op de site zelf wel instructies daar voor hebben. Om websites te maken kun je via google allerhande tools gratis krijgen en ook om een gratis of mits tegen kleine vergoeding je eigen domein registreren..[b:3e480afabf].com , .org , .nl [/b:3e480afabf]. etc. 8)
 • [quote:05f6c1cb53="rsweres"]Informeer eens op de website van je provider, daar heb je ook de mogelijkheid om een website te maken…de ruimte is vaak al voor je gereserveerd voor privé doeleinden en/of voor algemene publicatie. Zij zullen op de site zelf wel instructies daar voor hebben. Om websites te maken kun je via google allerhande tools gratis krijgen en ook om een gratis of mits tegen kleine vergoeding je eigen domein registreren..[b:05f6c1cb53].com , .org , .nl [/b:05f6c1cb53]. etc. 8)[/quote:05f6c1cb53]

  Als ik me niet vergis bieden de meeste providers geen multiple access tot je site aan. Je krijgt 1 account en daarmee moet je je site onderhouden.

  Ik wil de mogelijkheid hebben om anderen middels een eigen user account toegang te geven tot een bepaalde folder waar zij hun foto album in kunnen plaatsten. Dus moet ik de mogelijkheid hebben om een soort van user management te kunnen doen (aanmaken/verwijderen user accounts, rechten toekennen, etc.)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.