Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Televisie via internet

Anoniem
Sattaro
7 antwoorden
 • hio, ik is mogelijk om gewoon televisie via internet te streamen? en dan bedoel ik niet uitzending gemist ofzo. Maar gewoon de meeste zenders via internet bekijken. ik heb op het moment geen tv kabel of digitenne en wil kijken of het op deze manier kan. eventueel een abonnement is ok.
 • Je kunt bij enkele internetproviders een tv-abo afsluiten. Als je verbinding snel genoeg is (adsl2+), kun je dan tv kijken. Je kunt ook voor een paarhonderd euro een satellietset kopen, canaldigitaal abo erbij, en je bent het heertje.
 • Heb je KPN of Planet, dan is [b:b7619b8fdf][u:b7619b8fdf]Mine[/u:b7619b8fdf][/b:b7619b8fdf] misschien iets voor je. Als ze de prijs een tikkeltje laten zakken, en BBC1 en BBC2 er op zetten stap ik over en knikker ik de kabel de deur uit.

  Heb je Xs4all, dan kun je het (volgens de website) in de loop van 2007 bestellen.
 • Je kunt ook het programma PCZapper gebruiken. Met PCZapper Basic kun je gemiste uitzendingen bekijken. Deze is gratis. Met PCZapper Pro kun je ook tv-streams opslaan en dvd's bekijken. Deze kost 30.-. En dan heb je nog de PCZapper Experience. Hiermee kun je ook nog eens live tv kijken. Hiervan weet ik de prijs niet.
 • Wat wij hebben gedaan, is de tv kabel aangesloten op de pc, achterin.
  Wij kunnen dus en gewoon op de tv kijken en dus ook op de pc.
  Handig als de een dit wil zie en de ander iets anders :-)

  Het programma waarmee wij tv op de pc kijken is Power Cinema, zat bij de pc bijgeleverd. Maar er zullen vast ook nog wel andere programma's zijn waarmee je tv op je pc kan bekijken.
 • Ja Marleen, maar de kabel achter in je pc als je geen kabel hebt is geen advies in dit geval….

  Ik gebruik om live-voetbal te zien SopCast….. alleen beeld is dan wel wat klein.
 • Excuus..niet goed gelezen dat hij geen kabel had.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.