Vraag & Antwoord

Anders (internet)

internet explorer 7 search verwijderen

7 antwoorden
  • is het mogelijk om de standaard search in internet explorer te verwijderen of uit te vinken ik ha namelijk altijd de toolbar van google en dat beviel mij best nu heb ik de toolbar van msn live gedownload het ging mij namelijk om makkelijker in te loggen op mijn live mail om dat op die toolbar een icoontje zit daar naar toe maar het word nu wel heel erg druk met de search opties en toolbars die van google heb ik al uitgevinkt is er dan geen mogelijkheid om die standaard dingen in explorer 7 uit te schakelen/vinken of is het weer zoiets van het zit er in en je moet het er maar mee doen weer iets wat je opgelegd word ben benieuwd ik kan het in ieder geval niet vinden
  • Je kunt gewoon google instellen toch? Klikken op het pijltje naast de search box, find more providers, google op de weergegeven pagina aanklikken. In hetzelfde menuutje kun je dan google als default search provider instellen.
  • ja dat snap ik gerben maar ik wil van die standaard search af ik krijg als ik daar wat zoek alles in het engels[uk] heb al gekeken hoe dat te veranderen maar kan het niet vinden de eerste foto is met alle searchs bars [URL=http://allyoucanupload.webshots.com/v/2001494890449329322][img:ee3ae069a5]http://aycu39.webshots.com/image/10078/2001494890449329322_rs.jpg[/img:ee3ae069a5][/URL] deze tweede is zonder de google search bar dat ziet er dan al iets beter uit [URL=http://allyoucanupload.webshots.com/v/2001431353812668571][img:ee3ae069a5]http://aycu02.webshots.com/image/8481/2001431353812668571_rs.jpg[/img:ee3ae069a5][/URL] die bar in het midden wou ik graag houden van daaruit kan ik dus bij al mijn dingen zoals livemail/msn/ed en deze is wel in te stellen op google nederlands dat barretje rechts boven wou ik dus weg hebben die gaat alleen naar [uk] en is kwa opties weinig in te stellen ook wil het niet openen in een nieuwe pagina dus weg met dat ding de vraag was dan ook kan ik die verwijderen uit explorer of uitschakelen via een instelling of in het register of zit ik daar aan vast.
  • Denk dat je die rechtsboven niet kwijt zal raken. De google toolbar is een beetje overbodig, als je rechtsboven ook als google instelt. Ik weet zo niet of er ook een "internet explorer administration kit" is uitgebracht voor MSIE7, maar wellicht kun je daar iets mee? Er zijn ook wel alternatieve schillen voor MSIE, misschien zit daar ook iets bij.
  • De IE search bar irriteert mij ook mateloos. Op http://21st.blogspot.com/2006/12/remove-internet-explorer-7-search-bar.html vond ik een methode om 'm te verwijderen. Ga ik proberen !
  • Net gedaan, werkt perfect !
  • Hoi, Je kunt de zoekbalk heel simpel instellen opdat deze nederlandse zoekresultaten weergeeft. Pulldown menu > kies "Meer zoekmachines zoeken..." Vervolgens volg je de instructies in het gele kadertje aan de rechterkant van de pagina. Stel de door u toegevoegde pagina in als "standaard" (Default): Pulldown menu > kies "Standaardzoekinstellingen wijzigen..." Als de resultaten in het nederlands zijn is het een zeer handige optie van IE 7.0 vind ik, ik gebruik het ook regelmatig. Succes, Peter.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.