Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Laptop vind draadloos internet niet

Anoniem
Chris Kruidenier
6 antwoorden
 • hooi.. mijn vader heeft vandaag een laptop gekocht en deze heeft ingebouwde Wifi, thuis hebben we al draadloos internet en dit werkt ook goed op de gewone pc, maar de laptop kan het draadloos internet niet vinden. We zijn de hele middag bezig geweest maar hebben geen oplossing gevonden.
  Kan iemand ons helpen?
  alvast bedankt, groetjes Rick
 • Is toevallig de draadloze verbinding uitgeschakeld door bijvoorbeeld een schuifje op de laptop zelf?
 • er is een knopje op de laptop maar die staat wel degelijk aan, heb een paar keer gecontroleerd of er nog een ander knopje ofzo was, maar dit kon ik niet vinden. Heb net via usb geprobeerd om de laptop toe te voegen aan het draadloos internet, dit werkte helaas niet.
 • als je al draadloos werkt, zoals je schrijft, is de kans groot dat er een of andere beveiliging actief is, en dat kan variëren van van hide sscid, een macfilter of een versleutelingscode.
  maar dat is info die alleen jullie zelf hebben…….
 • We hebben pas ons draadloos netwerk dus nog geen tijd gehad om het te beveiligen dus hier zal het niet aan liggen. Als we gwoon via kabel gaan doet internet het wel gewoon..
  alvast bedankt voor de reacties
  groeten
 • da´s niet echt een antwoord waarmee we verder komen.
  je zult hoe dan ook alle instellingen even langs moeten lopen van de router, en dan kom je vanzelf (ook) op de genoemde elementen.
  dus handleiding erbij en via de browser naar 192.168.?.?
  wellicht is het handigste: volgens de handleiding de router resetten en alles even opnieuw instellen….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.