Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Internetkabel kapot?

Anoniem
rsweres
5 antwoorden
 • hallo me zusje haar internet doet het niet meer en ik denk dat haar internetkabel kapot is kan dat?
  ik heb de netwerk kaart ook al verplaatst maar hij vraagt nog steeds om een netwerk kabel en in de router zit hij er ook goed in !
 • Ik ga er vanuit dat je de netwerkkabel bedoelt in plaats van de internetkabel. Het kan idd zijn dat de netwerkkabel niet goed/beschadigd is. Dit kun je testen met een speciale kabeltester. Wellicht dat iemand in jouw omgeving zo'n ding heeft.

  Het kan ook zijn dat de netwerkdrivers niet in orde zijn. Het is wellicht de moeite waard om de netwerkdrivers even te verwijderen en opnieuw te installeren.
 • Het is overigens een beetje een standaard melding van windows, als ie geen verbinding krijgt. Meestal mankeert er dus niks aan de kabel. Maar wel iets aan instellingen of drivers.
 • Hm, ik had zelf anders de indruk dat die melding van Windows XP/Vista over het netwerk wel klopt. Maar wat nog niet duidelijk is, of bij de TS dit ook te zien is aan de ledjes van de router en de netwerkkaart.
 • [quote:1a84462d23="human printer"]Ik ga er vanuit dat je de netwerkkabel bedoelt in plaats van de internetkabel. Het kan idd zijn dat de netwerkkabel niet goed/beschadigd is. Dit kun je testen met een speciale kabeltester. Wellicht dat iemand in jouw omgeving zo'n ding heeft.

  Het kan ook zijn dat de netwerkdrivers niet in orde zijn. Het is wellicht de moeite waard om de netwerkdrivers even te verwijderen en opnieuw te installeren.[/quote:1a84462d23]

  Ik heb net windows er op nieuw opgegooit maar hij vond gelijk de netwerkkabel dus?en hij doet het ook niet in mijn pc ?:S

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.