Vraag & Antwoord

Anders (internet)

internet in turkije

Anoniem
Zlatan
12 antwoorden
 • Ik ga woensdag op vakantie naar turkije.
  en ik neem mijn laptop mee omdat ik voor school moet werken.
  maar nu is mijn vraag hebben ze meeste hotels in turkije draadloos internet? Ik ben namelijk niet van plan om met mijn laptop gewoon de stad in trekken naar een hotspot of iets dergelijks.
  Ik heb het hotel al gemaild maar zonder reactie ik weet wel dat ze een computer ruimte hebben met internet maar hebben zouden ze ook draadloos hebben? Iemand ervaringen ermee ?

  Mvg Roy Drost
 • weet niemand dit aangezien ik morgen al ga?
 • Ik heb waarlijk geen flauw idee. Ik meen dat de voorzieningen in turkse hotels wel redelijk modern waren. Maar heb je al eens geïnformeerd bij het hotel? Hebben ze geen website?
 • Ligt er helemaal aan waar je zit, in Istanbul hebben de meeste hotels wel internet, al dan niet draadloos, eventueel via een patchkabel in de muur. Daarbuiten lijkt het mij wat minder gangbaar, maar ken persoonlijk alleen Istanbul.
 • alanya zit ik in een redelijk modern all inclusive hotel. Maar ik moet echt met me laptop op inet. Anders mag ik niet op examen aangezien ik daar heel me project moet maken en dat moet laten goedkeuren. Ik heb het hotel gemailt maar geen reactie. Dus ik heb wel een redelijke kans dat er inet is?

  Mvg Roy Drost
 • [quote:a3d9364399="geldermalsen"]alanya zit ik in een redelijk modern all inclusive hotel. Maar ik moet echt met me laptop op inet. Anders mag ik niet op examen aangezien ik daar heel me project moet maken en dat moet laten goedkeuren. Ik heb het hotel gemailt maar geen reactie. Dus ik heb wel een redelijke kans dat er inet is?

  Mvg Roy Drost[/quote:a3d9364399]
  Als het zo belangrijk is, waarom bel je ze dan niet ffies, heb je direct antwoord. Eventueel een umts-kaartje aanschaffen (wel kijken of je daar dekking hebt ;-))
 • daar is er teweinig tijd voor vrees ik om dat allemaal te gaan aanhalen. en bellen heeft denk ik ook geen zin omdat hun engels meestal niet echt je van het is.

  Mvg Roy
 • Zitten er geen turken in je klas? Of op school?
 • Op school genoeg. Maar ken er geen 1
  Mvg Roy
 • Heb redelijk wat ervaring met internet in hotels.
  Priizen en snelheden en kwaliteit varieren enorm van gratis high speed tot heel duur (US$ 25 per dag) 28k8 modem snelheden.
  Ik raad je aan een USB stick mee te nemen. Dan kun je in een internet cafe misschien nog iets doen. Die zijn in de regel betrouwbaarder en goedkoper dan hotels en zitten bijna op elke hoek van de straat tegenwoordig, zeker in toeristische plaatsen zoals die waar jij heen gaat.

  Fijne vakantie!
 • Als alternatief kan je altijd even wat hotels afzoeken en als je 1 gevonden hebt die WiFi aanbiedt, gewoon lekker in de lobby gaan zitten. Ook denk ik dat er zat particulieren zijn die per ongeluk hun AP open hebben staan, ga je in de buurt lekker op een terrasje zitten ;-)

  Maar even terzijde, is niet echt lekker op tijd als iets zo belangrijk is en je 1 dag van tevoren gaat kijken hoe je dit op kan lossen :-?
 • ja idd dat is zeer dom van me. Mijn eigen hotel heeft een internet cafe volgens mij is dat ook gratis. Dus ik ga nu maar hopen dat ze wifi hebben. Anders probeer ik met een kabel in me laptop van die pc's daar.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.