Vraag & Antwoord

Anders (internet)

c173131.adsl.hansenet.de

5 antwoorden
  • Iets op mijn PC tracht via internet explorer 7 (wordt opgestart) naar c173131.adsl.hansenet.de iets te versturen via een wisselende locale port van 1000- 1500 en een vaste remote port 5900. Het IP-adres is 213.39.173.131. Het gaat via TCP. Zoeken op het internet heeft nog niet veel geholpen, behalve dit: http://www.uvnord.de/statistik/usage_200402.html http://www.fc-viktoria-harburg.de/csk/cskstat/logfiles/05-2004.txt Iemand enig idee wat dit is? :cry:
  • Heb je mogelijk VNC op je systeem staan? Al dan niet bedoeld. http://www.auditmypc.com/port/tcp-port-5900.asp http://www.realvnc.com/ (zoiets, remote desktop tool) Dat adres is gewoon een user account van een adsl provider.
  • Ik heb gekeken, maar programma's kan ik niet vinden (tenminste niets met VNC (Virtual computer networking?). Ook met autoruns kan ik niet echt iets bijzonders vinden, en de registry heb ik ook al doorgespit. Dus nog steeds zoekende. In ieder geval bedankt voor het reageren. :wink:
  • Kan ook een rootkit zijn. Daar heb je andere software voor nodig. Bijvoorbeeld: http://www.antirootkit.com/software/AVG-Antirootkit.htm
  • Je raad opgevolgt , doch AVG vindt niets. Zoek nog verder

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.