Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Bestanden niet meer automatisch geopend

Anoniem
None
10 antwoorden
 • Ik heb een klein probleempje met de download manager van Firefox 2.0
  Als ik normaal een .torrent bestand download, dan liet ik dat bestand meteen openen door Azureus en dat heb ik laten onthouden. Nu heb ik één keer een .torrent bestand opgeslagen op de harde schijf en dat ook laten onthouden.
  Nu worden dus alle .torrent bestanden op de harde schijf opgeslagen, terwijl ik ze automatisch wil laten openen. Nu moet ik die bestanden via het bureablad openen.
  Ik heb gekeken waar ik dit eventueel zou kunnen veranderen, maar ik heb niets gevonden.
  Misschien weet iemand hier op het forum een oplossing???
 • Engelse versie??

  Tools >> Options >> Content >> File Types
 • [quote:c41310942a="spaarvarken"]Engelse versie??

  Tools >> Options >> Content >> File Types[/quote:c41310942a]

  Bedankt voor de tip. Het heeft geholpen.
 • Ik heb weer een klein probleempje: ik heb Limewire geïnstalleerd en nu is Limewire als default geïnstalleerd om .torrent bestanden te openen.
  Ik heb inmiddels Limewire weer van mijn PC gehaald.
  Hoe kan ik Azureus weer als default instellen voor .torrent bestanden?
 • niet anders dan de eerste suggestie van spaarvarken…. :wink:
 • Als ik via Tools -> Options -> Content -> File Types naar Manage ga, zie ik nergens dat Limewire .torrent bestanden opent. Er staat namelijk nergens welk programma .torrent bestanden opent.
 • nou, dan klik je toch in de verkenner een keertje rechts op een .torrent en dan kies je voor ´openen met´, en voor je op ok klikt zorg je ven voor een vinkje bij de vraag of dat soort bestanden altijd met dat programma geopend moeten worden
 • [quote:7653dce987="derkdejong"]nou, dan klik je toch in de verkenner een keertje rechts op een .torrent en dan kies je voor ´openen met´, en voor je op ok klikt zorg je ven voor een vinkje bij de vraag of dat soort bestanden altijd met dat programma geopend moeten worden[/quote:7653dce987]

  Ik heb nu een vinkje gezet dat Azureus automatisch .torrent bestanden gaat downloaden. Maar als ik nu kijk bij de "File Types" en kijk bij de actie om .torrent bestanden te downloaden, zie ik dat Limewire als default is ingesteld en ik kan geen ander programma kiezen. Bij het openen van .torrent bestanden kan ik wel kiezen met welk programma ik dat wil doen.
  Waarom kan ik niet Azureus als default programma instellen?
 • nou, dan verwijder je toch limewire….
 • [quote:e3026dc7c5="derkdejong"]nou, dan verwijder je toch limewire….[/quote:e3026dc7c5]

  Dat heb ik al gedaan, maar Limewire blijft als default staan. Moet ik anders Limewire weer opnieuw installeren, geen torrents laten vinden via Limewire en dan weer deïnstalleren?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.