Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Vastloper

Anoniem
Corku
8 antwoorden
 • Hallo, ik heb inter explorer 7.
  Maar telkens als ik een bestand wil uploaden loopt internet vast. Dus ik wil internet opnieuw downloaden maar dan blijkt dat als ik ga downloaden dat internet dan ook vast loopt. Dus ik kan helemaal niks meer downloaden of uploaden. Wat kan ik hieraan doen?

  MVG
 • IE7 uninstallen, dan val je terug op IE6 (als je die daarvoor al op je PC had staan) en dan weer eens proberen met uploaden en downloaden. Of installeer Firefox als browser en probeer het daarmee. Heb je dan nog dezelfde problemen : als de bliksem scannen op virussen en spyware die je verbindingen kunnen hinderen.
 • Ok heel erg bedankt, maar ik kan nergens een deinstallatie van IE7 vinden. En ik hebzelf liever geen firefox.

  MVG
 • De deïnstallatie kun je vinden via Configuratiescherm -> Software. Het staat hier vermeld onder "Windows Internet Explorer 7"

  Overigens uit pure nieuwsgierigheid, waarom heb je liever geen Firefox?
 • Ik wil dat wel maar mijn vrouw wil dat niet. Ze vind dit veel makkelijker
 • Als ik IE7 deïnstalleer hoe kan ik dan internetten? Sorry, ik heb er ook niet echt verstand van :P .

  MVG
 • [quote:f6803afcde="Corku"]Als ik IE7 deïnstalleer hoe kan ik dan internetten? [/quote:f6803afcde] Dit kan je enkel als je vóór je IE7 hebt geïnstalleerd, reeds gebruik maakte van de vorige versie : de Internet Explorer 6. Na het verwijderen van IE7 krijg je dan terug IE6 als browser.

  Maar ik zou graag een poging doen om je vrouw te overtuigen om het eens met Firefox te proberen :D Je zou dit ook nu al kunnen doen door FF te downloaden en dan te bekijken of je het uploadprobleem nog hebt. Dan weet je tenminste of het aan de browser of aan een ander probleem op je PC ligt. Als dat geen overtuigend argument is :D
 • [quote:21ee9cc020="KAPE"]Dit kan je enkel als je vóór je IE7 hebt geïnstalleerd[/quote:21ee9cc020] En dat is alleen mogelijk indien de Windows versie van TS XP met Service Pack 2 is.
  [quote:21ee9cc020="Corku"]maar ik kan nergens een deinstallatie van IE7 vinden.[/quote:21ee9cc020] Al gaat deze topic over IE7 RC1, zou je toch nog kunnen checken of er iets bruikbaars in staat. Check vooral die Thread op GoT.

  Als het echter gaat om IE7 in Windows Vista, check dan deze site over IE7 Known issues, installation and troubleshooting advice.

  Maar gaat dat uploaden dan wel via IE7? Wordt daar dan niet een Upload Client voor gebruikt?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.