Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Nieuwe website, uitdaging voor iedereen

Anoniem
rolfb
1 antwoord
 • Beste mensen,

  Algemeen:

  Een poosje geleden heb ik een idee voor een website bedacht, Ik wil een website maken waar je vanalles over voetbal kan vinden. Uiteraard wil ik klein beginnen en moet dit geleidelijk aan worden uitgebreid, maar ik heb grootse plannen!! Dus heb je ook zin, lees dan wat hieronder staat en reageer, kritiek hou ik van, dus geef dat alsjeblieft en verder hoop ik er enthousiaste mensen zijn.

  De site:

  De site gaat over voetbkal in het algemeen. Opeens kwam ik op het idee. Ik wil mensen zoveel mogelijk informatie geven over voetbal zoals over de voetbalteams bijvoorbeeld wie speelt er waar komt het team vandaan en hoe presteren ze. Ook lijkt het me leuk om het laatste nieuws op mijn site te zetten in het begin beginnen met Nederland en Belgie en dat daarna uitbereiden. Ook dacht ik om een forum te maken waar de leden met elkaar over voetbal kunnen praten en er een wedstrijd chat op te zetten bij belangrijke wedstrijden. Verder zou het leuk zijn om ervoor te zorgen dat mensen een account kunnen aanmaken en dan een eigen profiel kunnen maken. Nou ja de ideeën zijn er dus wel, er kunnen altijd andere ideeën bij of de ideeën kunnen worden gewijzigd (graag hoor ik wat jullie van het idee vinden). Mijn ideeen hoor je als het je leuk lijkt om mee te helpen.

  Wie zoek ik?:

  Ik zoek mensen die ervaring hebben op het gebied van websites maken, het liefst mensen die wat moeilijkere problemen niet uit de weg gaan als ze die tegen komen, dus verstand is wel makkelijk.Wil je bij het team horen, dan wil ik graag dat je kritiek geeft, want (opbouwende) kritiek vind ik erg belangrijk, vooral als je je bijvoorbeeld niet thuis voelt in het team.

  Mijn doel:

  Mensen te trekken die geïnteresseerd zijn in voetbal en die ook in hun behoeftes te voorzien. Daarnaast hoop ik dat er uiteindelijk een leuk team ontstaat die problemen niet uit de weg gaat en die goed met elkaar overweg kunnen gaan en dat we elkaar helpen en ook dat we samen een professionele site ontwikkelen die in de toekomst veel bezoekers trekt.

  Meehelpen?:

  Natuurlijk kan je ook helpen zonder dat je meehelpt met het maken van de site. Tips ed. kan je altijd sturen mbv een pm naar mij.

  Tegenprestatie:

  Ik zou eerst een paar maanden willen kijken hoe de site loopt komt er wel een hond op. En als er een beetje animo voor is dan reclame op de site zetten en de opbrengst verdelen onder de mensen afhankelijk van je taak.

  Vervolg:

  Mocht er animo voor dit idee zijn, dan hoop ik jullie steeds in te lichten over de gang van zaken mochten mensen daarin geïnteresseerd zijn.

  Planning website:

  Wat moet er allemaal gedaan worden?:


  Eens per dag moet er een update worden gedaan met al het laatste nieuws uit de Nederlandse en Belgische competitie. Het bestaat ongeveer uit 3 berichten per dag.

  Eens in de week op een Zondag moeten de standen worden geüpdate van de Belgische eerste en tweede league en van de Nederlandse eerste en tweede league.

  2 keer per jaar moeten alle elftallen worden geüpdatet na de transfer periode in de zomer ( 31-08 ) en in de winter ( die datum weet ik niet uit me hoofd )).

  Eens per week een wedstrijdverslag maken van de wedstrijd van de week.

  Elke week een andere poll op de website.

  Elke week een team van de week samenstellen.

  Zoveel mogelijk informatie over de clubs geven als bron bijv wikipedia.

  Een forum en een gastenboek maken.


  Wat voor mensen zoek ik:

  -Iemand die voor mij een mooie lay-out wil maken.
  -Ik zoek iemand die het leuk vind om de teams en de stand van de competities bij te houden is geen grote klus maar zou wel heel fijn zijn.
  -Iemand die een paar berichten per dag wilt toevoegen aan de website.
  -Iemand die langs andere sites wilt gaan om de website te promoten.

  Wat voor mensen zoek ik?:

  In het begin zoek ik vooral mensen die goed kunnen helpen met een site opzetten, dus mensen die verstand hebben van PHP, CSS, javascript enz.

  Dit was het voor nu, hopelijk zijn er mensen geïnteresseerd, later komen er misschien nog wel meer meldingen van mij en informatie, maar dat horen jullie dan wel!

  Mart

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.