Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Alles van m'n Gmail backuppen

Anoniem
kid jansen
4 antwoorden
 • Op m'n Gmail heb ik ruim 1500 conversaties (soms bestaande uit wel 20 of meer berichten) die alles bij elkaar een grootte hebben van ruim 800MB, hoe kan ik dit het beste backuppen? Ik had geprobeerd het met Outlook 2007 te doen maar die raakte in de war en kon niet goed met die hoeveelheid om gaan (uitgesplitst bestonden de conversaties uit bijna 4000 mailtjes) want op een gegeven moment was het alsof er op willekeur mailtjes meerdere malen gedownload werden, en dit ging dan niet om uitgesplitste conversaties.

  Sowieso is het niet de meest practische oplossing, eigenlijk zou ik de Gmail structuur willen behouden, vooral het idee van de conversaties in plaats van losse berichten. En op deze manier krijg ik ook niet de verzonden mailtjes binnen, maar alleen wat ik heb binnen gekregen op m'n Gmail.

  Het mooiste zou zijn als ik m'n hele Gmail zoals die nu is als het ware zou kunnen downloaden en op CD/DVD zetten.
 • Tja, bij mijn weten kan dat dus niet, een probleem waar ik ook mee zit. Ik sync alles met Outlook, maar zoals je zelf al aangeeft, de structuur is dan helemaal weg…Als iemand het weet, graag ;-)
 • En de enige mogelijkheid om verzonden mailtjes buiten Gmail te hebben is door ze te versturen met je mail programma, behalve dan alles door te sturen. Maar aangezien ik alles via de webinterface doe heb ik dat dus niet. Als er iets is wat Gmail zou moeten krijgen is het wel een backup functie, waarbij de label en conversatiestructuur behouden blijft. Misschien is er wel een feature request pagina, als we daar nou allemaal hetzelfde vragen komt het er misschien.
 • Dit misschien??
  [quote:cfbeca3217]
  G-Archiver is your one click Gmail backup solution.

  Backup Gmail email messages to your computer using G-Archiver.

  Never lose another message - backup Gmail messages and you'll have a stored copy on your computer in the event of Gmail data loss incidents.

  Gmail backup with G-Archiver allows you to free up additional storage space beyond Gmail's storage limit

  No technical knowledge required. No other software or mail clients required. Easy to use[/quote:cfbeca3217]
  Blijft de vraag hoe je alles terug gaat zetten in geval van een disaster, maar das misschien nog het minst belangrijk ;-)
  http://www.freedownloadmanager.org/downloads/gmail_backup_info/

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.