Vraag & Antwoord

Anders (internet)

help.. btrez.dll maakt mijn laptop onhandelbaar!

Anoniem
chimpie
5 antwoorden
 • goeiedag, ik heb hierover aleens een onderwerp gepost, maar ik kom er niet uit en het probleem is erger geworden vandaar deze post:

  wanneer ik een foto wil uploaden, mijn geschiedenis in IE wil openen of iets dergelijks, (dus naast de adresbalk het pijltje naar beneden om mijn geschiedenis te zien bijv.) of iets wil plaatsen op marktplaats / hyves/ etc krijg ik een melding. hierin staat : UNABLE TO LOAD BTREZ.DLL

  soms kan ik ongeveer 30 keer op ok klikken en verdwijnt de melding, meestal of bijna altijd loopt de boel vast en gaat er dus weer veel tijd overheen en dat begint inmiddels zeer zeer vervelend te worden. ik heb hier en daar zitten zoeken, oplossingen uitgeprobeerd, files plaatsen of programma's runnen (bv registrybooster) waar ik weer ineens moet gaan betalen.. maar ik kom er ECHT niet uit. wie weet een oplossing? ik heb een compaq presario met vista (ja idd viesbah, alleen maar gezeik!!) home premium. alle input is welkom uiteraard!! met vriendelijke groet dennis!!

  ps ik weet wel dat het iets met bluetooth te maken heeft, het enige wat er op dit moment staat in apparaatbeheer onder bluetooth is bluetooth bus-enumerator en die zou het goed moeten doen, wat het ook is. ik kan hier ook niet aan komen, ben ik niet toe gemachtigd ofzo.. kan ik niet aanklikken..
 • Btrez.dll is inderdaad Bluetooth gerelateerd.

  Hier vind je info en een mogelijke oplossing : http://xperiencexp.blogspot.com/2005/12/uanable-to-load-btrezdll.html

  Lukt het niet dan kan je het volgende proberen:
  Start -> Uitvoeren -> regsvr32 C:\Windows\System32\btrez.dll

  Mocht dat ook de oplossing geven, download dan het bestand opnieuw
  hier - http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?btrez - en dan kopieren naar de C:\Windows\System32 map. Dan weer registreren met Start -> Uitvoeren -> regsvr32 C:\Windows\System32\btrez.dll
 • hey. thnx voor je antwoord.. ik heb het geprobeerd, file gedownload en geregistreerd maar krijg de volgende melding:

  kan module 'C:\windows\system32\btrez.dll' niet laden.
  zorg ervoor dat het binair bestand in het opgegeven pad is opgeslagen, of spoor de fout op door te zoeken naar problemen met het binair bestand of hiervan afhankelijke dll-bestanden.

  een initialisatieroutine van den dynamic link library (dll-bestand) is mislukt.

  zodoende..
 • Het zou kunnen zijn dat je meerdere systeembestanden mist. Probeer dan het volgende : Start -> Uitvoeren -> typ sfc /scannow (let op de spatie na sfc) en klik op OK Er wordt nu nagekeken of je essentiële systeembestanden mist. Tijdens deze actie zal normaal gevraagd worden naar je Windows-CD.
 • hmm..
  er flitst een zwart beeld voorbij maar that's it.. er gebeurt niets! bovendien heb je met vista geen windows cd.. krijg je niets bij, helaas.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.