Vraag & Antwoord

Anders (internet)

installatie office2007 blokkeert internet?!

Anoniem
thor2002
2 antwoorden
 • Hai,

  ik heb een laptop met vista home premium nieuw uit de doos ontvangen met daarop een pre-instal van office 2007. Uiteraard hebben we eerst ervoor gezorgd dat internet etc. ging werken. geen enkel probleem, aanmelden bij het draadloos netwerk en er was verbinding.
  Vervolgens de pre-instal van office verwijderd en onze eigen legale office 2007 (home en studentversie) geïnstalleerd. Alles prima werkend, maar nu werkt internet niet meer!
  Het netwerk werkt verder prima, we kunnen bij de verschillende ander laptops in het netwerk aanmelden. Als we op de status van de verbinding kijken, staat er een leuk laptopje, een groene lijn naar de router, vervolgens een grijs lijntje met een rood kruis erboven en dan de wereldbol (internet). Het vreemde is dat ik bij een installatie van office2007 op een XP machine ooit eens iets soortgelijks heb gehad. Maar wat veroorzaakt deze blokkade eigenlijk? En hoe krijg ik die weer ongedaan? De firewall werkt (volgens mij) prima maar ook als ik die uitzet heb ik nog geen verbinding met internet.
  Kan ik de boel weer op internet krijgen door bv. opnieuw op het draadloos netwerk aan te melden? En zitten er in Visat meer dan alleen de firewall (in dat security centrum)?

  Thor2002
 • Lijkt op een DNS probleem, kan je google.nl zo wel bekijken?

  http://66.249.93.104

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.