Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Kan niet meer inloggen op gmail

Anoniem
strangerke
3 antwoorden
 • Ik kan niet meer inloggen op gmail , volgens mij is dit probleem ontstaan na installatie van Kaspersky 7 . Ik krijg steeds deze melding "Gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen." , alhoewel ik zeker weet dat 't juist is , ik heb dit dan ook bij al mijn accounts op gmail . Ik geraak er gewoon niet meer op . Ook als ik Kaspersky uitschakel geraak ik er niet meer op :roll:
  Wie weet een oplossing ??????


  BTW , ik gebruik Windows VISTA
 • Het lijkt me niet waarschijnlijk dat dit deze melding een computer gerelateerd probleem is. Maar voor de zekerheid, al een andere pc geprobeerd? En stond de Caps Lock niet per ongeluk aan? :wink:
 • [quote:f6001e0797="PS"]Het lijkt me niet waarschijnlijk dat dit deze melding een computer gerelateerd probleem is. Maar voor de zekerheid, al een andere pc geprobeerd? En stond de Caps Lock niet per ongeluk aan? :wink:[/quote:f6001e0797]

  Een andere PC heb ik nog niet geprobeerd , en CapsLock stond zeker niet aan :roll: :D .
  Ik heb dit probleem vroeger met XP en Sygate (firewall) ook eens gehad (zie http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=880074&highlight=#880074 ), Toen hedden ze hier ook geen oplossing ervoor :-? en toen lag het aan sygate's instellingen .
  Maar nu met Kaspersky vind ik de oorzaak van 't probleem niet . Ik weet ook niet meer precies wat ik toen bij Sygate heb verandert om het terug werkend te krijgen :oops: :oops: :oops:
  Maar ookal schakel ik Kaspersky volledig uit , geraak ik er niet op ???? Is het dan misschien toch een ander probleem :roll:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.