Vraag & Antwoord

Anders (internet)

sitecom cn531 koppelen

Anoniem
mac-diva
12 antwoorden
 • hoi,

  ik zit met een probleem ik heb de sitecom cn-531 gekocht aleen ik kan hem niet kopppelen met me mobiel of dat stickje die ik er bij kreeg aleen het blauwe lampje brand nog wat moet ik doen als de aan uit knop 4 seconden lang in druk gebeurd er niets wat nu ?

  en hoe moet ik hem uit zetten?

  GRoeten Nouche hekkelman
 • [quote:23491036ac="nouche"]sitecom cn-531 gekocht aleen ik kan hem niet kopppelen met me mobiel of dat stickje die ik er bij kreeg [/quote:23491036ac] En je had de handleiding al gecheckt. E ook dit artikel op de Computer! Totaal site over Sitecom CN 531 Stereo Wireless headset.

  Om welk merk/type mobiel gaat het? Wat heb je allemaal precies geprobeerd?
 • hoi,

  ik heb alles al geprobeerd wat in de handleiding staat maar als ik de aan/uit knop in druk 4 seconden gebeurd er niks aleen het blauwe lamje brand het gaat om de nokia 5200
 • ik ben einde raad weet iemand iets ??
 • [quote:c0af41bbd6="nouche"]ik ben einde raad weet iemand iets ?[/quote:c0af41bbd6] Zou je wat je geprobeerd hebt gedetailleerder kunnen vermelden? Stap voor stap. Want hoe meer info je geeft, hoe groter de kans op een bruikbaar antwoord.

  Probeer ook wat meer geduld te hebben, en beperk je vraag tot alleen deze topic alsjeblieft.
 • hoi,

  1. ik heb hem uit het doosje gehaald.
  2. en hem opgelanden
  3. wou hem paren maar dat lukte niet 1 keer knipperede het rode lampje en toen wou ik hem gaan zoeken met een nokia 5200 en toen stopte het lampje met knipperen en toen dacht ik ik probeer het nog een keer maar nu knipperd die helemaal niet meer aleen het blauwe lampje brand continu weet ook niet of ik dat kan uit zetten.

  GRoeten Nouche Hekkelman
 • Maar had je ook nog je sitecom cn-531 geprobeerd op je PC, volgens de handleiding? Staat er verder niks bruikbaars in de handleiding van je nokia 5200 hierover?
  [quote:6cd0897254="nouche"]het blauwe lampje brand continu weet ook niet of ik dat kan uit zetten. [/quote:6cd0897254] Had je de batterijen al tijdelijk uit die sitecom cn-53 gehaald?
 • heb hem ook op de pc gebrobeerd werkt ook niet ben terug naar de winkel gegaan en heb een nieuwe gekregen maar die deed het ook even maar u zecht de batarijen maar die kan ik er niet uithalen dus ik weet het ook niet meer
 • Maar heeft de winkel eventueel de mogelijkheid om die sitecom cn-531 te testen?
 • ja dat heb ik ook gevrfaagd en dat was geen probleem maar daar deed ie het gewoon maar toen ik uit de winkel liep ook al niet maar ik dacht dat de accu leeg was dus ik ging naar huis de sitecom cn-531 opladen maar deze deed weer niks dus ik ga vandaag weer terug nu wordt ik er gek van maar ik kan geen andere uitzoeken en krijg me geld ook niet terug
 • Ik heb ook een sitecom cn531 en een nokia 5210 mobiel,
  dat werkt niet samen er zit n.l. geen bluetooth op deze
  mobiel. Ik denk dat dit op je 5200 ook niet aanwezig is.
 • ik heb hem gekoppeld gekregen maar als ik volged nummer druk gaat ie uit en niet meer aan heb nu eindelijk me geld terug naar veel gezeur

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.