Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Firefox update blokkeert

Anoniem
Henk Meerwijk
2 antwoorden
 • Ik gebruik Windows XP Home plus Internet Explorer 7.0 en Mozilla Firefox 2007.

  Ik kreeg vanmiddag een popup-melding van Firefox om een soort update te laten maken. Dat heb ik geprobeerd te doen, nadat ik alle andere toepassingen en websites had gesloten op mijn computer.

  Ik kreeg toen een wit scherm met rechtsbovenin een draaiend symbooltje ten teken dat er werd gedownload. Maar er kwam geen tekst dat hij aan het updaten was of zoiets. Na één of twee minuten vond ik dat te lang duren en heb ik dat venster gesloten door te klikken op het kruisje rechtsboven.

  Sindsdien werkt Firefox niet meer. Als ik firefox start, kom ik telkens in dat witte scherm met dat draaiende symbooltje. En ik kan sinds die updatepoging geen website meer openen met Firefox. Via het helpmenu van Firefox wordt nu wel aangegeven dat ik nu versie 2008 heb. Mijn computer is niet vastgelopen.

  Ik heb al systeemherstel geprobeerd naar gisteren en daarna opnieuw opgestart, maar dat hielp niet. Heeft iemand misschien suggesties om te proberen? Moet ik meer geduld hebben voor de update, omdat de website van Firefox misschien overbelast was?? Of moet ik misschien Firefox helemaal verwijderen?

  Alvast bedankt voor het meedenken.
 • Download versie 2.0.0.8, uninstall de huidige versie, en installeer de nieuwe. Als je bookmarks etc. wilt backuppen, gebruik dan mozbackup.

  http://www.mozilla-europe.org/nl/products/firefox/
  http://mozbackup.jasnapaka.com/

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.