Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Uitzending gemist.

Anoniem
Dsir
7 antwoorden
 • Hallo,

  ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ik heb het al op verscheidene forums gevraagd maar geen succes.

  Ik kan op mijn pc (windows Vista) geen uitzendingen bekijken op uitzendinggemist.nl De pagina laad, en het geeft aan gereed, maar de video start niet. Ik heb alle stappen gevolgd in deze uitleg; http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=206213 maar ook geen succes. Het werkt niet in firefox maar ook niet in IE.

  Heeft iemand een ideetje waar het aan kan liggen?
 • [quote:e38677904e="Dsir"]De pagina laad, en het geeft aan gereed, maar de video start niet.[/quote:e38677904e] Had je ook al op http://portal.omroep.nl/?nav=foxglCsHEnCwNxGbMeBK bij help de "Naar de Help-pagina's" gecheckt?
 • Norton Firewall in de weg?
 • De 'Help' heb ik idd al doorgespit, maar kan niks nuttigs vinden.

  Norton Firewall gebruik ik niet. Ik heb de standaard windows firewall ingeschakeld.
 • [quote:2e597d3050="Dsir"]De 'Help' heb ik idd al doorgespit, maar kan niks nuttigs vinden. [/quote:2e597d3050] Dus had je ook deze vraag gecheckt? "Ik zie alleen maar een grijs/zwart scherm met <ster> erin"

  Ik heb dit bij mij ook even geprobeerd in Vista Ultimate met IE7. Hier worden de uitzendingen van Uitzending gemist (provider UPC) dus wel getoond. Ook op volledig scherm.
 • Al die oplossing heb ik geprobeerd maar niets helpt!
  Ik kan niks nuttigs vinden. :(
 • Iemand? :oops:

  Ik krijg ook de volgende melding; "Kan het bestand niet afspelen omdat het opgegeven protocol niet wordt ondersteund. Als u in het dialoogvenster URL openen een URL hebt opgegeven, kunt u het met een aander transportprotocol, zoals http: of rtsp;, proberen."

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.