Vraag & Antwoord

Anders (internet)

HTML op DVD

4 antwoorden
  • Hallo, Deze leek zou graag willen weten, of het mogelijk is om Internet-pagina's op een DVD te zetten, die dan te bekijken (en te navigeren) is op een standalone DVD-speler?? Bedankt alvast!
  • Nee helaas daar heb je een webbrowser voor nodig (en die heeft je dvd speler niet) In de meeste gevallen zijn de pagina's wel op DVD te zetten maar dan kan je 'm alleen bekijken op een PC.
  • [url=http://www.google.nl/search?q=html2dvd&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a]Er schijnen wel dingetjes voor te bestaan [/url] Maar of het alleen naar om het converteren van menuutjes gaat of om meer dan dat weet ik niet. Ik ben er verder niet ingedoken.
  • [quote:f0b0ab9c4b="Gooly"][url=http://www.google.nl/search?q=html2dvd&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a]Er schijnen wel dingetjes voor te bestaan [/url] Maar of het alleen naar om het converteren van menuutjes gaat of om meer dan dat weet ik niet. Ik ben er verder niet ingedoken.[/quote:f0b0ab9c4b] Gaan we eens bekijken. Bedankt! Ik gebruik WinHTTtrack en daar zit een ingebouwde browser in. Zou ik die browser via mijn standalone DVD-speler kunnen laten werken bij het opstarten van de DVD? (denk eerlijk gezegd, dat het antwoord "neen" zal zijn :D )

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.