Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Internet Explorer 7 blijft hangen na instelling

Anoniem
ruudvde
8 antwoorden
 • Als ik in Internet Explorer 7 bij de internet opties een instelling verander (bv een nieuwe startpagina) en op de knop toepassen druk "bevriest" de browser meteen. Komt ook niet meer vanzelf goed, pas na afsluiten van de browser weer wel. Als ik niet aan die instellingen kom werkt alles perfect, op deze irritante fout na. Pas alles opnieuw geinstalleerd op een nieuwe harde schijf waar deze fout zich ook voor doet.(alle updates van windows XP enz uitgevoerd).

  Bij voorbaat dank voor jullie suggesties
 • ik heb dat vanavond ook net gehad bij een klant. Alles wat ik probeerde lukte niet, ik heb Windows opnieuw erop gezet en toen liep het weer als een tierelier.

  (ik had een ghost image bewaard)
 • Zoals ik al zei heb ik dat pas vorige wwek gedaan en toen werkte het goed. Na installatie van al de programma's niet meer, dus…
 • Blijkt dus geen incidenteel geval…….
  Zou hierover niets terug te vinden zijn bij M$ (knowledgebase, technet)?

  Wat me ook nog te binnen schoot:
  Zou het in een dergelijk geval iets oplossen als je terug zou gaan naar IE6 (IE7 verwijderen) en IE7 vervolgens opnieuw installeert?
 • [quote:ed16cb0c15]Zou het in een dergelijk geval iets oplossen als je terug zou gaan naar IE6 (IE7 verwijderen) en IE7 vervolgens opnieuw installeert?[/quote:ed16cb0c15]

  Dat probeerde ik al eerste maar bleek niet te werken..
  Ik moest uiteindelijk een image terug zetten. In Explorer 6 heb ik nog nooit zo iets gehad.
 • En ook nog onderzocht of IE6 (na verwijderen IE7) hetzelfde verschijnsel vertoonde…..?
 • [quote:3ac7221b16="lion"]En ook nog onderzocht of IE6 (na verwijderen IE7) hetzelfde verschijnsel vertoonde…..?[/quote:3ac7221b16]

  Na verwijderen nog steeds hetzelfde probleem.
  Weer 7 opnieuw erop gezet en,…. je raad het al: helaas.
  Ik zal op een andere oudere computer waar alles wel goed werkt, nu de programma's een voor op zetten om te kijken welk programma waarschijn de boosdoener is. Er zit niets anders op vrees ik.
 • Ik denk dat je velen een groot plezier doet als je hier bij gelegenheid kan vermelden welke boosdoener dit op z'n geweten heeft!! :wink:
  Dergelijke info is nooit weg……..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.