Vraag & Antwoord

Anders (internet)

internet explorer

Anoniem
ks
5 antwoorden
 • Ik heb net met een nieuw moederbord mijn computer opnieuw geconfigureerd. Het is een ASUS M2V. Ik werk nog met windows 2000 prof. Ik kan in IE niet instellen of ik al dan niet automatisch mijn internetverbinding wil inschakelen. Alle drie de hokjes zijn wit en niet bereikbaar. Ik werk nog met IE 5 (en nog wat). Kan ik 6 of 7 gebruiken? Ik las namelijk dat 6 voor windows XP is.
  Vast bedankt. Gerda
 • Hallo Gerda

  Je kunt gewoon ie 6 gebruiken op je Windws 2000 Pro.
  Wij gebruiken het al een jaar of wat,geeen probleem.
 • Bedankt, prettige jaarwisseling en een goed 2008. Je hebt voor mij alvast een goed begin verzorgd. Gerda
 • Ja, ik heb IE6 gedownload en geïnstalleerd. Maar het scherm waarop ik kan instellen of ik al dan niet een verbinding wil starten (verbindingen) is nog steeds niet toegankelijk. Ik kan daar dus geen keuzes maken. Is daar nog iets aan te doen? Gerda
 • Die vakjes zijn alleen beschikbaar als je specifiek een internet verbinding hebt moeten instellen. Denk aan (ouderwets) 56K6 modem, een PPtP verbinding of een PPoE verbinding. Aangezien je "gewoon" met een LAN (ethernet kaart) verbinding werkt, is die optie niet beschikbaar. (dat er "toevallig" een internet verbinding over je LAN meeloopt, is voor Windows geen reden dat als aparte verbinding te zien)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.